2777
2789

نمیدونم لب و

امروز صبح من فیلر زیر چشم زدم همش انگاری یه جا قلمبه شده 

خیلی بد شده 

نگرانم

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم به نظرم دو سی سی بزن من کره ای زدم ماندگاری گفتن یه سال ولی اصلا قرینه نشده و ورمش همه رفته ...

من لبام بزرگه لب بالام ی نیم سیسی لازم داره فقط ی سیسی ب لب بالا میخام بزنم ک نیم سیسیش بمونه برام 

فک کنم چون روز اول ورم داره میخابه

دکتر هم همینو گفت 

اما من خیلی نگرانم 

کلا ۱ سی سی تزریق کرد برای من ۲و پونصد هم هزینش بود 

مطب دکتری که میگی آف گذاشته فیلر زیر چشم مارک کره ای چقدر میگیره؟

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

و اینکه اصلا اصلا اصلا اصلا فیلر ارزون نزن 

رووفیلم میلی ۱۴۰۰ بود 

قبلش ۷۰۰ ای زدم دوبار انگار دوروز لبمو باد کرده بودم بعدم بادش خوابید 

لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره
من لبام بزرگه لب بالام ی نیم سیسی لازم داره فقط ی سیسی ب لب بالا میخام بزنم ک نیم سیسیش بمونه برام&n ...

یعنی فقط لب بالا رو بزنید بد نمیشه؟چرا میگید یه سیسی بزنم تا نیم سیسی بمونه؟

اخه منم از لب پایینم راضیم ولی بالا نیم سیسی میخواد 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده