2777
2789

سلام قشنگا 

پرده خونه خواهرم تور سفید خالیه ینی رویه نداره از روش

ازمون نظر خواست منم گفتم چون پرده سفیده رنگ دیگه ای توش نیس کتیبه طلایی بردار. کتیبه و پرده دوتاشم سفید باشه بی روح میشه 

ولی خودش و زنداداشم دوتاشونم گفتن کتیبه سفید بهتره

نظرشماها چیه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

کتیبه سفید شیک تر میشه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتیبه سفید شیک تر میشه

جدی

پس چرا بنظرمن برا پرده ای که تور هستش بی روح میشه و جالب نیس😞

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

طلایی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
بنظر منم طلایی شیک تره

عه😍

میدونی سفیدم خوبه ولی برا پرده هایی که رویه دارن 

ولی برا خواهرم خالی توره 

با کتیبه سفید جالب نمیشه 

طلایی

به سلیقم امیدوارشدم😂

عه😍 میدونی سفیدم خوبه ولی برا پرده هایی که رویه دارن  ولی برا خواهرم خالی توره  با کتی ...

اره بنظر منم دیگه خیلی سفید و بی روح میشه اگه پردش گلدوزی میبود بازم یه چیزی

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
اره بنظر منم دیگه خیلی سفید و بی روح میشه اگه پردش گلدوزی میبود بازم یه چیزی

گلدوزی نه ویه طرحایی روش داره که خب اونام سفیده رنگش

جدی پس چرا بنظرمن برا پرده ای که تور هستش بی روح میشه و جالب نیس😞

عزیزم سلیقه ها متفاوته، نمیدونم من از یکدستی بیشتر خوشم میاد 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

عزیزم سلیقه ها متفاوته، نمیدونم من از یکدستی بیشتر خوشم میاد 

درسته هریکی یه سلیقه ای داره

ممنونم از نظرتون❤