2777
2789
عنوان

کرم پودر کاور بالا واسه پوست چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم پودر گیاهی

کرم‌های پودری گیاهی، زیر پوست ساز گیاهی کاملاً اورگانیک بوده و غنی از کلاژن، سرشار از انواع مواد گیاهی( روغن بادام شیرین ، روغن نارگیل، جوانه گندم)، مواد معدنی و انواع ویتامین‌ها است. این مواد باعث رطوبت رسانی و تغذیه پوست و مانع بسته شدن منافذ پوست، می‌شود. استفاده مداوم از این کرم پودر، هیچ عوارضی را به جا نمی گذارد.

کرم پودر ارگانیک غنی از کلاژن مواد گیاهی (شامل روغن بادام شیرین، روغن نارگیل، جوانه گندم) و مواد معدنی و انواع ویتامین است. پوشانندگی این محصول بسیار بالا است

فاقد مواد شیمیایی و حساسیت زابافتی سبک ضد تعریق  پوشانندگی مناسب رطوبت رسانی به پوست قابلیت شفاف کننده و سفید کننده پوست

با این قیمت و کاور داشته باشه خیلی خفنه ک

توی دیجی کالا زدم اینو گف نمیدونم اصل باشع یا ن 

من داداشم از دبی اورد برام قیمتشو نمیدونم

ولی وقتی میزنم هرچی جای جوش داشتع باشم یا چی کلا محو میکنه

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
توی دیجی کالا زدم اینو گف نمیدونم اصل باشع یا ن  من داداشم از دبی اورد برام قیمتشو نمیدونم ول ...

خب همووون از دبی آورده جنس تا جنس داریم 

من الان زدم دیجی نداشت 

یه سایتی هم 45 زده بود مث قیمتی ک گفتی حالا نمیدونم بیرون چند باشه 

خب همووون از دبی آورده جنس تا جنس داریم  من الان زدم دیجی نداشت  یه سایتی هم 45 زده بود ...

ولی ۴۵تومن فکر‌نکنم اصل باشه کلا رو صورت لک میندازه

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
اره منم از قیمت سایت تعجب کردم  میخام بخرم نمیدونم چ برندی بخرم کاور خوب داشته باشه با قیمت مت ...

نوت بخر 

یا فلورمار هم پوششدهی خوبی دارن هم قیمتشون مناسبه

پودر فیکس دارم ولی وقتی میزنم بد میشه انگار گچی شدم

عزیزم من پوستم چربه اینجوری کرم پودر میزنم تا سه چهار ساعت اصلا تکون نمیخوره

اول صورتم با ژل شستشو میشورم مارکش pounds

بعد یه ریزه خیلی کم کرم مرطوب کننده میزنم و روی صورتم رو با دستمال کاغذی میکشم تا چربی اضافه کرم گرفته بشه 

بعدش کرم پودر با انگشت روی صورتم میزنم

با بیوتی بلندر مرطوب کرم رو کامل پخش میکنم 

دو سه دیقه صبر میکنم بعد پودر فیکس با براش میزنم 

پودرفیکس قسمت های پیشونی بینی و لپ بیشتر بزنید بقیه قسمتای صورت خیلی کم بزنید و با براش مخصوص بزنید اصلا گچی نمیشه

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1380252/داستان-ازدواج-من