2777
2789
عنوان

دعوا با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از تاپیکهات گفتی یک ساله عقدی

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
بعد از دعوا تونستید دوباره باهم خوب بشید؟

آشتی کردیم ولی من از دلم بیرون نیومده بعد یه سال حاصرم سگ ببینم اون رو نبینم انقد بدم میاد ازش نه زنگ بهش میزنم نه پیام میدم رفت و آمد هم داریم ولی معمولی برخورد میکنم 

اشتباه کردی.نمیدونم قضیه چی بوده ولی شما عقدین شوهرت پیش اونا داره زندگی میکنه هر کاری کنی نمیتونه نسبت به مادرش بی تفاوت باشه و از اون طرفداری میکنه.اینجوری فقط خودتو خراب کردی

بیخیالش شو اگر شوهرت پشتته، بچسب بهش حرفهای مادرش بیخیال به شوهرت عشق و محبت کن تا حالش بیاد سرجا ...

نیست

پشت مامانشه الان چهار روزه مرده انگار اصلا ازش خبری نیست

۴ روزه ازش بی خبرم در برابر مامانش لاله مامانش خییییلی اهل دعا و جادوست

چی بگم والا الان دیگه کی عروسی میگیره برو سر خونت بعد یه سالگرد ازدواج مشتی بگیر بخدا به خواهر خودمم همینو گفتم الان عروسیا مردم میان میخورن حرفم میزنن نصف خرجت برات جمع میشه

کاربرتعلیق شده سال ۹۸🙃 خداجون مارو دست اینو اون نسپار خودت مراقبم باش🥰تیکر رسیدن به آرزوم 😍😍🤲
نیست پشت مامانشه الان چهار روزه مرده انگار اصلا ازش خبری نیست

یبار بشین بگو میخوای یا نمیخوای، حرفاتو بزن حرفاشو بشنو ، اگه دیدی نمیشه، جدا شو 

با ابله بحث نمیکنم

در مورد چی بگم رفتم گفتم دست از سر زندگیمون بردار انقد عقد موندیم که دیگه کاری جز جنگ با هم نداریم ...

یه کاره رفتی گفتی دست برداره

از چی دست برداره چیکار میکنه مگه

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁