2777
2789
عنوان

خانومایی ک ۱فروردین تاریخ زایمانتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر به من گفت چون دوقلو ن باید بزنی حالا نیست رفته مسافرت 

ای جونم خداحفظشون کنه برات.چون دوقلوها ممکنه زودتر ب دنیا بیان بهت گفته.حالا زمان داری نگران نباشه..من تو هفته ۳۵ زدم

داره ۲۰ هفته میشه ، ۳۳ بود دهانه رحم به دکتر چندبار گفتم سرگلاژ لازمه گفت تا طول ۲۰ هم من سرکلاژ نمی ...

خب پس استراحت کن عزیزم چون وروجکا تازه دارن وزن میگیرن خیلییییی مراعات کن خیلی زیاد.ی جورایی استراحت مطلق باش..کار دکترت ی کوچولو اشتباه بوده ولی استرس اینا نداشته باش چون استرس بدتره..سرکلاژم تا ی تایمی زمان داره...الان دیگه نمیشه سرکلاژ کنی..نهایتا میتونی پساری بذاری.شیاف یا امپول بهت داده؟

خب پس استراحت کن عزیزم چون وروجکا تازه دارن وزن میگیرن خیلییییی مراعات کن خیلی زیاد.ی جورایی استراحت ...

میدونم دکتر هم کم کاری کرده ولی چون هماتوم و خونریزی داشتم و شرایطم خوب نبود سرکلاژ رو خوب ندونست ، امپول هفته ای دارم

میدونم دکتر هم کم کاری کرده ولی چون هماتوم و خونریزی داشتم و شرایطم خوب نبود سرکلاژ رو خوب ندونست ، ...

خب همون امپول کارو حل کرده استرس نداشته باش همین طوری استراحت کن از بارداری لذت ببر وروجکا بیان خواب تعطیلهههه

خب همون امپول کارو حل کرده استرس نداشته باش همین طوری استراحت کن از بارداری لذت ببر وروجکا بیان خواب ...

قربونت عزیزم مرسی از راهنماییت😘😘😘 به سلامتی زایمان کنی انشالله یه تاپیک دعا دارم برات میخونم