2777
2789
عنوان

خانومایی ک ۱فروردین تاریخ زایمانتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 48 پست
اصلا نمیشه رو کار بچه ها حساب کتاب کرد....خخخخ...ولی بذار هرچی دکترت میگه بشه.زور نکن یکم...

دکترم میکه اصلا مشخص نیست من ب فکرخودمم هنوز اپلاسیون و آرایشگاه نرفتم خخخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من ۹۸۷۶ بدنیا اومد  

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

منی دیگه.....دوهفته پیش ی جوری دردم میگرفت گفتم تا بیستم اومدههههه..دکترم ترسید امپول ریه هم زد برام...حالا منتظریم ببینیم زود میاد تاریخ خودش میاد چخبره...خخخ سپردم ب خودش شوهرم میگه هروقت اومد شناسنامه یکم بگیریم براش.گفتم نه روزی ک خودش میاد قشنگهههه

منم هی از دکتر خودمو ماما و همه. میپرسم مشکلی نیست.. 

این هفته انشاالله موهامو رنگ. میکنم.. 

البته قبل از بارداری همیشه موهای بدنمو بجای شیو و اپیلاسیون دکلره میچردم الان میگن ضرر داره.. فعلا بیخیال شدم نا بعد از زایمان.. 

اصلا نمیشه رو کار بچه ها حساب کتاب کرد....خخخخ...ولی بذار هرچی دکترت میگه بشه.زور نکن یکم...

دقیقا 😂😂😂دختر من قرار بود نیمه آذر بدنیا بیلد ولی سوم آذر ۹۳ بدنیا اومد یعنی ۹۳۹۳ رند بود تقریبا😁 ولی اول فرودین زایمان خیلی به یاد موندنییه🥰

بخدا این تاریخا اصلا مهم نیست.. مهم بخت و سرنوشت بچهاس که دعا کنیم خوب باشه و زندگی عالی داشته باشن ...

بخدا قسم دقیقااااا همین فکرو کردم یکی بهم گفت بزار همون موقع استراحت کن نزار الکی ی سال بزرگ تر شه ...اولم همینو میگفتم ولی دوتا کلیه هاش پیلکتازی دارره میکم مدا سالم بیاد اصلا مهم نیست مهم اینه ک در آینده سرافرازی شو ببینم و باعث افتخارم بشع 

خدا حفظش کنه..  چه تاریخ با مزه ای..

ممنون عزیزم

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
بخدا قسم دقیقااااا همین فکرو کردم یکی بهم گفت بزار همون موقع استراحت کن نزار الکی ی سال بزرگ تر شه . ...

انشاالله سالم و صالح بیاد بغلت.. 

مهم اینه.. 

بقیش لاکچری بازیه که اولش قشنگه بعد از چند سال بی اهمیت میشه.. 

ن من طبیعی

پیاده رویتو انجام بده و ورزش کن 

که راحت بتونی زایمان کنی 

پیاده روی کن 😂قبل اینکه زیاد پیاده روی کنی اپیلاسیون کن

بعدش شروع کن به ورزش و پیاده روی جوری انجام بده که بیوفته همون ۱ فروردین 

😐مامان من منو یه هفته زودتر به دنیا اورد بخاطر اینکه تاریخ زایمانو یادش رفته بود بجای ۲۲ اسفند شدم ۱۵ اسفند😂😂

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد