من ک نه از دیروز سمت پایین آخریا لثم باد کرده جر خورده یه سال اینجوری ام زیرش مثلا داره دندون در میاد ولی لثم مثل گوشت اضافی روش مونده مشکلی نداشتم ولی از دیروز ورم کرده هیچی نمیتونم بخورم حرف زدنم برام سخته دکترا میگن باید عمل شه اونم تا چند هفته طول میکشه من نمیتونم صبر کنم دم عید میریم مهمونی من حتی نمیتونم حرف بزنم زیاد چ کنم دردشو تحمل میکنم فقط یه راهی بگین ورمش بخوابه حداقل بتونم دندونامو رو هم بزارم🥺
ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه! نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖! به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!