2777
2789

خاکشیر باید بذاری تو گوگل بزن مراحلشو با عکس میاره سرچ کن سبزه خاکشیر روی کوزه

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما گذاشتی تا حالا 

من امسال برای اولین بار میخوام خاکشیر و تخم شربتی بذارم... تازه امروز گذاشتم خیس بشه. رو کوزه نمیذارم البته

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

باید یه بذری که لعاب میده بریزی تو آب تا خوب لعاب بده

پنبه دور کوزه میپیچی و با نخ میبندی، پنبه رو خیس میکنی با آب پاش بعد بذرا رو با دستت میکشی رو پنبه تا همه جاش پر بشه 

بعد میذاریش تو یه ظرف که ته پنبه ها تو آب باشه، باید حواست باشه که خشک نشن، اگه کوزه ت زیاد آب نده داخل کوزه هم آب بریزی نم رو پس میده

اوایلش که بذره و جوونه نزده اگه میخوای با آب پاش خیس کنی باید مراقب باشی که بذرا جابجا نشن

شما گذاشتی تا حالا 

من انجام دادم 

ی جوراب شیشه ای میکشی روکوزه 

بعدچیزی ک میخای سبزکنی میریزی تواب خیس بخوره چنساعت بعد میچسبونی به جوراب 

روزاول بااسپبااسپری آب بپاش بهش 

فرداش کوزتوپراب کن بااسپری هم دوسداشتی خیس کن 

هروقتم آب کوزه کم شد پرش کن

💙

من رو کوزه خاکشیر ریختم خیلی خوشگل شد یکی دو سال پیش

کوزه رو اول پر آب کن ک ب بیرونش نم بده و مرطوب باشه خاکشیر یا خرفه یا منداب...از قبل بخیسون ۷،۸ ساعت قبلش

دور کوزه رو باند بپیچ و هرجا باندت تموم شد با نخ سوزن بدور ک باز نشه میتونی بجای باند جورابم بکشی دور کوزه 

بعد خاکشیر یا خرفه ای ک خیسوندی با دست بردار بریز دور کوزه ک یه لایه نازک از خاکشیر رو کوزه باشه و توی کوزه رو بذار آب بمونه 

و دورشم با اسپری آب بپاش...

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...