2777
2789
عنوان

سوهان بینی بعد از عمل

219 بازدید | 9 پست

سلام

بعد عملم بینی م قوز درآورد باوجود اینکه دکترم خوب بود.

الان دسترسی به دکترم ندارم

کسی رو میشناسید تو تهران با هزینه کم اینو انجام بده؟

همه دکترا میگن ۲۰ ۳۰ میلیون

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
وا ینی چی سوهان۲۰میلیون  فقط هزینه بیمه میگیرن تو سوهان کشی

از هر دکتری میپرسم بالای ۲۰ تومن قیمت میدن

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم منم میحوام بعد عید برم دیگه پرسیدم

پیش کی‌ میخوای بری؟دکتر خودته؟چقد قیمت میگه اسمش چیه؟

اره دکتر خودمه شیوا نائب تو تبریز

خب چون دکتر خودته هزینه نمیگیره

و اینکه تو تبریزه

دکتر خود منم فقط هزینه اتاق عمل میگیره اما من تهرانم اون کرمانشاه

نه گلم منم میحوام بعد عید برم دیگه پرسیدم

چقد هزینه ازت میگیره؟