2777
2789
عنوان

واقعا 500 هزار اینقدر مهمِ !!😐😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دوتا دکتر بردم ۷۰۰هزار تومن هم هزینش شد ولی برام مهم نیست،مهم خوب شدنشه😔خیلی وضعیتش بده

دامپزشک مخصوص پرندگان زینتی بردید؟

دکتر احمدی توی اپ دکتر آنلاین خوبه

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
ای خدااا مردم به چ وضعی افتادن جدا کشور ثروتمند و نفت 120 دلاری دنبال 20 دلار پول سالانه هستیم 😐

اره بخدا هیچکارنمیشه کرد والا چندتا دندون خراب دارم من درد میکنن هرکدوم ۱۸۰۰ هزینشه. ۵۰۰ چیزی نیست دیگه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
بله دو جا بردمش،ازش آزمایش هم گرفتن ولی دیر مراجعه کردم ،بیماری بهش غلبه کرده

وای خدا قلبم گرفت 

نظر دکترهای دیگه رو هم بپرسید

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
از مناطق عربی ایران ده ها موشک زدن پایگاه موساد و امریکا اربیل اخبارش تمام کانال ها هست یک و نیم ش ...

خدابخیرکنه ترسیدم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
عزیزم باید دارو بخوره و غذا به زور داریم بهش میدیم ولی فکر نکنم طاقت بیاره دو روزه نه تونستم غذا ب ...

کاش با دکتر احمدی که گفتم صحبت می کردید 

به من خیلی کمک می کنن

از مناطق عربی ایران ده ها موشک زدن پایگاه موساد و امریکا اربیل اخبارش تمام کانال ها هست یک و نیم ش ...

توافق هم نمیشه رفت روهوا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖