2777
2789
عنوان

گل دخترا همه خانوما 🌻

72 بازدید | 7 پست

اسم های قشنگتون میگین تو قنوت نماز شب دعا کنم؟ خیر ببینید الهی،، 

واسه منم دعا کنید راه ها واسم باز شه خدا هوامو داشته باشه از این به بعدش هم. خیلی محتاجم به دعاتون. 

دست تک تک تون میبوسم که لطف میکنید کامنت میزارید فقط من سر نماز از روی گوشی میخونم اسم هاتونو لطفا فقط تو یه دونه کامنت اسم خودتون عزیزانتون بگین.،، قاطی میکنم،، مرسی ازتون ❤️

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤

زهرا

حاجت روا بشی ان شاءالله عزیزم ❤❤❤

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

مبینا ، 

برا درسم لطفا🙏 الانم دارم میرم کلاس دارم لطفا دعا کن ازم نخان درس جواب بدم☹

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرضیه 

هرحاجتی داری حاجت رواان شاءالله🌱

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم