2777
2789
عنوان

نظرشما چیه؟

94 بازدید | 20 پست

ازدواج،گورستان عشقه؟!

چرا بنظرتون؟

چطور میشه ادم کسیو که تا پیش از ازدواج انقدر براش مهم بود و ازش حس زنده بودن و خوش بودن میگرفت حالا براش تا این اندازه بی اهمیت باشه؟

تقصیر کیه؟شما یا اون یا رابطه ی ازدواج؟

Army for ever💜

فشار ازدواج تو این شرایط باعث میشه عشق از بین بره بنظرم 

گرونی بدبختی بیکاری هزینه ها

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیز کاملا طبیعیه 

این که عادی بشن برا همو ...

اگر تو انتظار داشته باشی یکی مثل همون روزای اول دوست داشته باشه یه چیز مسخرس

مثل اینه که کارایی که با یه بچه یک ساله میکنی رو مثلا بهش شیر میدی بغش میکنی و ...

بخای با همون بچه تو سن ۱۶ سالگی بکنی

میشه؟نه

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃
فشار ازدواج تو این شرایط باعث میشه عشق از بین بره بنظرم  گرونی بدبختی بیکاری هزینه ها

مگه همه ی اینا رو نمیدونستن و قبول نکردن باوجود این شرایط بازم وارد رابطه بشن؟

مگه عشق فقط مختص روزای خوب و شرایط همواره؟

چرا باید به پای بد بودن شرایط بسوزه؟

Army for ever💜

هنوز به اون مرحله نرسیدیم خداروشکر و إنشاءالله نمیرسیم هیچ وقت🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

قبل ازدواج هیچ مسئولیتی بر عهده ی طرفین نیست و فقط احساس رد و بدل میشه و عشق نقش پررنگی داره اما بعد ازدواج زندگی پر میشه از مسیرهای نرفته و مسئولیتهای گوناگون ، اوضاع سخت جامعه هم که بیشتر دامن میزنه به این موضوع و عشق رنگ خودش رو میبازه 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
مگه همه ی اینا رو نمیدونستن و قبول نکردن باوجود این شرایط بازم وارد رابطه بشن؟ مگه عشق فقط مختص روز ...

قبل ازدواج نمیتونی تصور کنی چه فراهم کردن یه زندگی معمولی ممکنه چقدر سخت باشه هزینه عروسی جهیزیه خونه و....بعد از ازدواج هزارتا گرفتاری سراغت میاد که ممکنه عشق کمرنگ تر بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
قبل ازدواج هیچ مسئولیتی بر عهده ی طرفین نیست و فقط احساس رد و بدل میشه و عشق نقش پررنگی داره اما بعد ...

دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند وقته ازدواج کردین؟

چهارسال

یه دختر گل هم داریم 🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

قبل ازدواج هیچ مسئولیتی بر عهده ی طرفین نیست و فقط احساس رد و بدل میشه و عشق نقش پررنگی داره اما بعد ...

ما ازدواجمون سنتی بود ازهمون اولشم خیلی مشکلات برامون پیش اومد و مسئولیتای سنگینی روی دوشمون گذاشته شد اما با این وجود عاشق هم شدیم و موندیم ولی حالا با گذشت حدود دوسال از عقدمون،انگار هیچی واقعی نیست

Army for ever💜