2777
2789
عنوان

انتخاب اسم جوجه کوچولو 🐥🐥

423 بازدید | 7 پست

انتخاب ما فقط همین دو اسمه  

گزینه هیچکدام نداریم برای تایپ این کلمه زحمت نکشید فداتون 🧡

تعداد رای : 22
نظرسنجی
آریا😍 به معنی آزاده، نجیب
9
40%
نویان 😍به معنی شاهزاده، شادابی
13
59%
پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

من فکردم جوجو خلیدین. جوجووووووو😐

برای عکس جوجو اومدم

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترو خدا آریا نزار. چیه بابا اننننقد تکراری، تکراری...

تو هر کوچه خیابون میری مححااله یکی صدا نزنه آریااا....

یه اسم هرچقدم قشنگ باشه، وقتی زیاد میشه، دیگه اون قشنگیش رو از دست میده. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
ترو خدا آریا نزار. چیه بابا اننننقد تکراری، تکراری... تو هر کوچه خیابون میری مححااله یکی صدا نزنه آ ...

آخه میدونی عزیزم اسم هایی که کمتر شنیدن ازش استقبال نمیکنن ولی اسمایی مثل آریا و... چون بارها شنیدن میگن خوبه اما اسم های کمتر شنیده تر که میگی کلی ازش ایراد میگیرن،البته انتخاب من آریامهره ولی متاسفانه شناسنامه نمیدن باید تو شناسنامه آریا باشه، ممنون از نظرتون ❤️

آریا یعنی وحشی نویان هم ریشه مغول داره واقعا بچتون انقدر ارزش داره که انتخابات انقدر محدوده؟

اصلا در حدی نیستی که بخوام جوابتو بدم با این لحن صحبت کردنت! 

بچه ام ارزشش خیلی بالاست، ولی فقط یک اسم میتونم انتخاب کنم هزار تا اسم نمیشه روش گذاشت، قطعا از بین کلی اسم باید گلچین کنم طبق سلیقه ی خودم و پدرش، آریا هم اسم اصیل ایرانیه حتی تو فرهنگ لغت دهخدا و سایت ثبت احوال هم نجیب و اصیل و آزاده معنی شده این معنی وحشی بیشتر تو فرهنگ لغت مغز شماست 

نویان هم در زبان ترکی مغولی به معنی شاهزاده است، ترکی مغولی یک زبانه فقط، حتی اگه تحقیق کنی متوجه میشی ترک های خراسان هم زبان شون ترکی مغولیه و با ترکی آذری فرق میکنه و من مشکل با اسمی که ریشه ی ترکی مغولی هم داشته باشه ندارم کما اینکه 👇

نویان ریشه ی فارسی هم داره که معنیش مشخصه از نو میاد از تازگی، شادابی... 

هرکسی به زعم خودش به اسم بچه اش اهمیت میده و سلیقه ها متفاوته!