2777
2789
عنوان

سلام خانوم واکسن هیجده ماهگی دختر ما امروز دم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 66 پست
منم نزدیک تولدش بردم 11 ونیم بود 79 قدش عزیزم. من نگرانم میگم لاعره امادکترش گفت خیلی خوب رشد کرده ...

نه خوبه خدا رو شکر؛تو یه گروهم مال اینجا از حاملگی باهم بودیم تو اسفند و فروردین زایمان کردیم چند تا بهمنی هم داریم همه رو هشت کیلو و نیم و نه کیلو موندن؛خوبه عزیزم؛ماشالا بهش؛پسر من ممه ایه🤣🤣

پسرم ❤❤😍😍😘😘
نه خوبه خدا رو شکر؛تو یه گروهم مال اینجا از حاملگی باهم بودیم تو اسفند و فروردین زایمان کردیم چند تا ...

قربونت.

همه میگن خوبه ولی من دیوونم الکی نگرانم آخه تحرکشم زیاده فقط راه میره شلوغی میکنه 

😘😘

ای جان😂😂😂 

پسر من به شیشه عادت کرد دیگه شیر خودم و نخورد اون چند ماهم به زور خورد 😑

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت. همه میگن خوبه ولی من دیوونم الکی نگرانم آخه تحرکشم زیاده فقط راه میره شلوغی میکنه  😘 ...

منم بچه تپل دوست دارم فقط🤣🤣اینم لپش آویزونه قربونش برم🤣😂😂جدا هم میخوابه تو اتاقش؛شیر شب هم خودش تنظیم کرده یکی ۵ صبح میخوره😍الان که گفتی دیدم دلم میخواد ۱۲ کیلو بشه 😃😃

پسرم ❤❤😍😍😘😘
منم بچه تپل دوست دارم فقط🤣🤣اینم لپش آویزونه قربونش برم🤣😂😂جدا هم میخوابه تو اتاقش؛شیر شب هم خودش ...

یدونه کوچولو گازش بگیر😍😋

چند وقته جداش کردی ؟  ماشالا مردی شده واسه خودش

من میخوام جداش کنم اما گریم میگیره😓

.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

فدات؛از ۸ ماهگی براش دیوارکوب جغد پسر خریدم دیگه از تخت پارکش رفت رو تخت خودش اونم شد برای بازیش توش لوگوهاشو ریختم؛اتاقش یه نور ملایم داره و خیلی راحته توش ؛هرچی بزرگتر بشن  سخت تر میشه ؛از ۶ ماهگی چند ساعت  سحر رو میبردم تو اتاقش تا عادت کنه اون موقعها دیوارکوب ست لوسترش رو گیر نیاورده بودم اتاقش تاریک بود نمیگذاشتم از سرشب بخوابه ؛شبها هم تا ده میخوابونمش.

پسرم ❤❤😍😍😘😘