2777
2789

پدری که همیشه خدا دورتون میگرده از بچگی با زحمت بزرگت کرده یبارم نزدتت پراز مهربونی مادری که مهربونه اونم و هر لحظه بهت دلگرمی میده کنارته تنهات نمیزاره و داداشم🥺 حالم بد بود گریه و زاری (مشکلم افسردگیه) بهم گفت مگه من مردم تو میخای خودتو بکشی؟ حمایتت کنه همه جوره اما خودتون از درون داغون باشید بخاطر اونا ادامه میدید؟ یا باز کار خودتونو میکنید؟

زندگی رو رگم گذاشت کاتِرِشو..

من کل حسرت بچگیام داشتن همچین خونواده ای بود

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم کتاب میخونم 

چطوره کتاب انسان دد جستجو معنا رو بخونید 

و کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید ترجمه حمید پور 

رهایی از زندان ذهن

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

احتمالا با بی عقلی تمام کار خودمو میکنم!!!!

حرفت  خنده داره 

برو دکتر دارو بخور تلاش کن تا درست بشی بجای اینکه خودتو بکشی 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

عزیزم پس مشکلت چیه 

خودکشی مال کسیه که دیگه نه کسی داره ن چیزی ک از دست بده تو بزرگترین و بهترین حامی هارو داری تو زندگی بقیه نبودی ببینی عذاب واقعی ینی چی🥺😪

شب رفت و سحر نشد شب آمد!😪
وقتی چنین خانواده ای داری دلت میاد داغدارشون کنی بنظرم اونایی که خودکشی میکنن خیلی خودخواهن که به عز ...

نه واقعا خودخواه نیستن میدونی چی میشه  نمیتونن یه قدم عقب بردارن  که حتی خودشون خوب شن انگار به دیوار میخورن حتی به اجبار باید برن جلو و جلو رفتن ینی همون خودکشی که باید بکنن🥺😢😔

شب رفت و سحر نشد شب آمد!😪
ن عزیزم واقعا افسردگی خیلی بده خیلی 

خودم گرفتارش شدم 

ولی من بخاطر مشکلاتم بوده 

شما که پدر مادرت مثل کوه پشتت هستن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن