2777
2789

ی پیج لوازم آرایشی بهداشتی ک توسط یکی از بلاگرای خیلی معروف تبلیغ شده بود، نمیدونم کدوم بلاگر بود، یادم نمیاد. فقط میدونم خیلی معتبر بود خودش. تبلیغ مواد کراتینه خونگی کرد، منم رفتم تو پیجش، کلییییی رضایت مشتری و عکسای قبل و بعد داشت. سریع رفتم سفارش دادم. پولو زدم ب حسابش. با ویس هم جوابمو داد. بعد از اینکه مشخصاتمو گرفت، دیگه دایرکت ج نمیده. هرروز استوری میذاره، فعاله، ولی دایرکت سین نمیکنه. یکی دونفر دیگه هم دیدم ک کامنت گذاشتن زیر پستاش ک بسته‌شون چند هفته‌ست نرسیده. خیلیام کامنت رضایت گذاشتن. حالا نمیدونم چیکارکنم بچه‌ها...

شماره کارتشو دارم، چیکار میشه کرد با این کلاهبردارا؟؟؟ توروخدا راهنماییم کنین. تاحالا اینجوری کشکی کشکی سرم کلاه نرفته بود... 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر پرداخت کردی ؟ دقیقا چن روزه سفارش دادی؟

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]

برو دایرکت بده یا اگه شماره داره زنگ بزن الکی تهدیدش کن بگو دارم میرم پلیس فتا جوابمو نمیدین پولمو خوردین 

اینطور مواقع که اسم پلیس و شکایت و این چیزا رو بیاری یکم میترسن

اگرم جواب نداد با یه اکانت دیگه بهش پیام بده هر جور شده ازش شماره بگیر برو فتا ثبت کلاهبرداری کن

منم یه بار کتاب اشتباهی برام فرستادن هرچییییم پیام میدادم زنگ میزدم میپیچوندن

تا اینکه عصبی شدم اسم پلیس اوردم و اینا دیگه دوباره فرستادن برام

some mistakes get made that's alright that's okay 
شاید سرش شلوغه برا همین جوابتو نمیده صبور باش خب

نهههه بابا... بار اول قیمت‌و از دایرکت پرسیدم، بعد چند دقیقه جواب داد. بعد الان چندروزه هرچی دایرکت میدم اصن سین نمیکنه 😐

عزیزم شاید فرستاده ، یا سرشون شلوغه جواب نمیدن 

نه گلم. بار اول ک قیمتو پرسیدم بعد چند دقیقه ج داد. بعد الان چندروزه هرچی دایرکت میدم باز نمیکنه حتی!! 😐