2821
2789
برا من انصاره که الان با سپه ادغامه  ندادن هیچی فعلا

میدن  انگاری بانک مسکن زرنگ دراومده 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه جوری زدی عزیزم میشه به منم بگی

عزیز من خودم نزدم خواهرم زد،بزار بپرسم ازش 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
جووون واسه من ریختن حالا برم کجا سرمایه گذاری کنم باهاش🤣🤣🤣

من میبرم  آنالیا یه واحد بخرم 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
عزیز من خودم نزدم خواهرم زد،بزار بپرسم ازش 

مرسی عزیزم لطف میکنی 

خب براشون پیرهن بگیر 

ب خواهرم ذیگم گفتم هرکدوم بتونیم ی جورای کمک کنیم شلوار یا پیرهن برای عیدشون .گناه دارن دلشون نخاد اخه وقتی دارن یهوی خرج سنگبن میکنن یا ندارن اینطوری.من شاید واسه دوتاشون پیرهن گرفتم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
اره همه میدن دیگه همه منتظریم😅😁

زود بدن زود خرج میشه 

واسه من الان ریختند نمیدونم چقدره ریاضیم خوب نیست😐🤣۵۷۶'۰۱۷'۴ میشه چقدر؟😐 ۴۰ تومن؟

چهارصدتومن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم