2777
2789
عنوان

التهاب روده و عفونت

8295 بازدید | 44 پست

میشه لطفا بگین 

من دچار التهاب شدید روده و عفونت شدم ، داروهای چرک خشک کن و چرک خشک کن تزریقی دکتر داده ، حالت تهوع کمتر شده ولی اگر مسکن استفاده نکنم درد دوباره برمیگرده ، و این اتفاق هر ۲ ماه اتفاق میفته و من حدودا ۳ هفته درگیرش میشم ، و کاهش وزن زیادی در چند روز اول دارم ، میخواستم ببینم کسی اینجوری بوده ؟ چه درمانی کرده ؟ و آیا جراحی شده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر به من احتمال لاپراسکوپی داده ، برای شما هم اینجوری بوده عزیزم ؟ 

لاپارلسکوپی نه کولونسکوپی برای روده هست که من ۴بار رفتم داروهای التهاب روده آزارم و مزالازین هست که با توجه به التهاب روده ات دوزش مشخص میشه 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

بله عزیزم و آزمایش هم دادم ، خود دکتر گفتن  اول قرص چرک خشک کن و الان روزی ۲تا جنتامایسین تزری ...

میدونستی اون عفونت نیست؟

اون به خاطر التهاب روده هست معمولا میترانیدازول هم من موقعی که دفع چرک دارم میخورم عالیه 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

میدونستی اون عفونت نیست؟ اون به خاطر التهاب روده هست معمولا میترانیدازول هم من موقعی که دفع چرک دار ...

خود دکتر تو آزمایش کفتن اینجوریه ، 🥲 

با اینکه ۳ هفته داره میشه اکر شیاف استفاده نکنم دردم برمیگرده ، خیلی اذیت داره میکنه

عوارضش چیه؟ منم مرتب ببخشید گلاب به روتون اسهال دارم و همیشه دل پیچه دارم خیلی شدید 

من گلاب به روتون روزهای اول با حالت تهوع شروع میشه ، بعد جوری میشه که نه آب نه غذا نمیتونم بخورم ، تمام داروها هم حتی قرص پودر میکردم میخوردم ، و نمیدونم چرا من ببخشید کلا شکمم دیگه کار نمیکنه ، فقط با دارو ملین که دکتر میده کار میکنه ، و درد در سمت راست شکم ، ضعف و کاهش وزن زیاد در چند روز اول ، معده درد ، چون طبق گفته دکتر التهاب روده باعث التهاب کبد و مجاری صفراوی هم شده 

من گلاب به روتون روزهای اول با حالت تهوع شروع میشه ، بعد جوری میشه که نه آب نه غذا نمیتونم بخورم ، ت ...

الهی که هرچه زودتر سلامتیتونو به دست بیارید عزیزم 

نه من این عوارضی که گفتین و ندارم خدارو شکر

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌اد ه‍‌اس‍‌ت.......