من دچار التهاب شدید روده و عفونت شدم ، داروهای چرک خشک کن و چرک خشک کن تزریقی دکتر داده ، حالت تهوع کمتر شده ولی اگر مسکن استفاده نکنم درد دوباره برمیگرده ، و این اتفاق هر ۲ ماه اتفاق میفته و من حدودا ۳ هفته درگیرش میشم ، و کاهش وزن زیادی در چند روز اول دارم ، میخواستم ببینم کسی اینجوری بوده ؟ چه درمانی کرده ؟ و آیا جراحی شده ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عوارضش چیه؟ منم مرتب ببخشید گلاب به روتون اسهال دارم و همیشه دل پیچه دارم خیلی شدید
من گلاب به روتون روزهای اول با حالت تهوع شروع میشه ، بعد جوری میشه که نه آب نه غذا نمیتونم بخورم ، تمام داروها هم حتی قرص پودر میکردم میخوردم ، و نمیدونم چرا من ببخشید کلا شکمم دیگه کار نمیکنه ، فقط با دارو ملین که دکتر میده کار میکنه ، و درد در سمت راست شکم ، ضعف و کاهش وزن زیاد در چند روز اول ، معده درد ، چون طبق گفته دکتر التهاب روده باعث التهاب کبد و مجاری صفراوی هم شده