2777
2789
عنوان

سلام مامانا خوبین

57 بازدید | 10 پست

کسی دختر یا پسری داشته خودش یا اطرافیان که دختر یا پسرش تا شش هفت سالگی شیر مادرو بخان و بخورن؟ 

اخه یه تاپیکایی دیدم باورم نمیشه گفتن پسر۱۱ساله شیر مادرشو میخوره چون نوزاد دارن 💔😑

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

راست یا دروغ نمیدونم ولی من یکی از اقواممون رو شنیدم البته الان مرده ۴۵ سالشه میگن بچه بود تا کلاس اول شیر مادرش رو میخورد🤮🤮

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشنو باورنکن ساده نباشاونا از کاه کوه می سازناگه بچه هه بگه کاش منم نی نی بودم اینا میگن هاااا حتما ...

اینم حرفیه

اخه میگن بچه بزرگ چجوری میاد سینه مادرشو میخوره کار زشته اصلا چجوری دلشون میاد 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

راست یا دروغ نمیدونم ولی من یکی از اقواممون رو شنیدم البته الان مرده ۴۵ سالشه میگن بچه بود تا کلاس ا ...

یسوال چجوری هفت سال مادرش شیر داشته مگه دوسال بعدس قطع نمیشه؟ 

بعد سیر نمیشه که

ضرر نداره؟ 

زشت نیست سینه مادر واسه پسر هفت ساله ماشالا بزرگه

عزیزم بدن مادر تا یه سنی ازربچه شیر تولید میکنه.حالا شاید تو‌شیشه شیر میخوره الکی گفتن شیرمادر میخوره.بعد حس جنسی بچه ها از ۳سالگی فعال میشه.حتی میگن جلو بچه ها لباس عوض نکنید یالخت حموم نبرید بعد مادر سینه اشو درمیاره میندازه تو دهن پسر ۱۱ساله اش،😑؟

یسوال چجوری هفت سال مادرش شیر داشته مگه دوسال بعدس قطع نمیشه؟ بعد سیر نمیشه کهضرر نداره؟ زشت نیست سی ...

شیر مادر که خود به خود قطع نمیشه تا وقتی بچه بخوره شیر میاد ،ولی بقیه چیزایی که گفتی رو منم نمیدونم فقط میدونم خیلی زشت و چندشه که بچه ۷ ساله چه پسر چه دختر اویزونه ننش باشهیپ یعنی حال بهم‌زنه از نظر من

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم بدن مادر تا یه سنی ازربچه شیر تولید میکنه.حالا شاید تو‌شیشه شیر میخوره الکی گفتن شیرمادر میخور ...

همون خخخخخ

ولی چجوری سخته از سه سالگیش لباس باز نپوشید اخه ب بلوغ نرسیدخ

عزیزم بدن مادر تا یه سنی ازربچه شیر تولید میکنه.حالا شاید تو‌شیشه شیر میخوره الکی گفتن شیرمادر میخور ...

فکرنکنم چون اینایی که زمان قدیم شغلشون بوده که شیر بدن، دایه فکرکنم میگفتن، خب اونا همش شیر داشتن

چرا بد باشه؟ چشم و دل سیر میشه دیگه بچه😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂