2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چیکارکردین که رفت؟ جاش هم کامل رفت؟؟

بهم راکوتان دادن هر دو روز یه بار.پانژل دادن و یه مرم دست ساز دادن گفتن یه شب پانژل بزنم یهذشب کرم تا جاش چال چالی نشه.گفتن پیاده روی کنم و ورزش کنم.

جوشامم جاش چال نشد ولی قرمزیش یکم مونده هر شب بهش ترمیم کننده لافارر میزنم سه ماهه.خیلی بهتر شدم.

بهم راکوتان دادن هر دو روز یه بار.پانژل دادن و یه مرم دست ساز دادن گفتن یه شب پانژل بزنم یهذشب کرم ت ...

اهااا میگن والا راکوتان عوارض داره و ممکنه دوباره هم برگرده 

من یکی اینجا بهم ژل ضدجوش سینره رو معرفی کرد گفت خوبه با ژل شست وشوبشور صورتت رو تازه امروز میخام بخرم صورت منم داغونه از جوش اونم چرکی و وحشتناک 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

من مدتها جوش ميزدم حتي يه دكتر برام آزمايش نوشت و نتيجه آزمايش اوكي بود كه هورمون هام مشكل نداره ولي جوش هام با محلول و صابون و درمان نميشد رفتم پيش دكتر كشاورز بدون آزمايش تشخيص داد هورمونيه با اينكه بهشون گفتم آزمايشم اوكي بوده ، برام دارو نوشت خدا رو شكر خيلي بهتر شده حالا بايد باز برم براي جاي جوش ها