2777
2789

من نذر ۱۲۴٠٠٠تا صلوات داشتم و هرروز یه تعدادی رو میفرستم و یادداشت میکنم 

صلوات شمار تو دستم بود و دستم تو جیبم کرده بودم صلوات میفرستادم  متوجه نشدم  دستم رفته رو ریست  هرچی صلوات فرستاده بودم  صفر شده بوده نمیدونمم چه تعدادی بوده   حالا چیکار کنم؟؟؟؟   بابد ازاول شروع کنم؟ اگ بخام ادامه بدم نمیدونمممم چه تعدادی صلوات فرستادم 🥺

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

حالا از اول شروع کنین عیب نداره، 

زیاد بود؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا از اول شروع کنین عیب نداره،  زیاد بود؟

حدودا دوهفته بود شروع کرده بودم 

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉
حدودی در نظر بگیر مثلا مطمئنی هزار تا رو خوندی. ادامه هزار تا رو ادامه بده

اینجوری میشه 

مشکلی نداره؟؟؟ میترسم سر همین تعداد حاجتم براورده نشه🥺🥺🥺🥺

حدودا دوهفته بود شروع کرده بودم 

چه مقداری یقین دارین که اون تعداد رو گفتین؟ 

مثلا یقین دارید 1000 تا شده؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اینجوری میشه  مشکلی نداره؟؟؟ میترسم سر همین تعداد حاجتم براورده نشه🥺🥺🥺🥺

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد خدامون مهربونه از نیت ماهم خبر داره

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
چه مقداری یقین دارین که اون تعداد رو گفتین؟  مثلا یقین دارید 1000 تا شده؟

۲۷٠ تا امروز مطمعنم ک گفتم.....

۲۷٠ تا امروز مطمعنم ک گفتم.....

خب همینو مبنا قرار بدین ادامه بدین

زیاد سخت نگیرین 

صدتاهم من برات میفرستم ان شاالله حاجتت رو بگیری

عزیزممم😍😍😍😍 براتون صلوات میفرستم انشالله مشکلتون هرچی زودتر حل بشه 

ممنونم   لطف میکنید♥♥♥♥♥♥

خب همینو مبنا قرار بدین ادامه بدین زیاد سخت نگیرین 

خیلی ممنون مرسی😍♥❤

خیلی ممنون مرسی😍♥❤

عزیزی خواهری

یعنی حدودیشون رو هم نمیدونین چقدر خوندین؟ مثلا ده هزار بیست هزار پنجاه هزار و....

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.