2777
2789
عنوان

پریود شدم... ــــــ

179 بازدید | 22 پست

سلام

من 12 سالمه امروز صبح  یکم خون دیدم و اهمیت ندادم

الان رفتم دیتشویی خیلی خون اومده بودازم

هیچ دردی هم ندارم 

ممکنه عادت ماهانه شده باشم

مامانم قبلا فقط بهم گفته که عادت ماهانه میشم اما زیاد برام توضیح نداده الانم خجالت میکشم بهش بگم

27 اسفند هم تولدمه افتاده تو نیمه شعبان طبق هر سال نیمه شعبان خونه مامان جونم مهمونی هستیم و آش میپزیم فقط استرس دارم که تا اون موفع تموم بشه الانهم فقط چند تا دسمتای توی لباس زیرم گذاشتم از غسل و پاکی و هیچی هم سر در نمیارم خواهش می کنم کمکم کنید 

از نظر شرعی چه شکلیه؟ 

برای اینکه پاک بشم چطور غسلی کنم

کی پاک میشم و.... 

اگه کمکم کنید ممنون نیسم

هیچ دردی هم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو به مامانت بگو که تو لباس زیرم خون هس بعد خودش توضیح میده غسل ام روز آخر که دیگه خون ریزی نداشتی اول سمت راست بدنت رو و بعد سمت چپ رو بشور اولش ام بگو غسل حیض میکنم 

زخم نشدی؟! عادت ماهیانه معمولا ۳ روز ۶ یا ۷ روز طول می‌کشه آخه براتم زوده ولی حتما به مامانت بگو کسی مثل مامانت نمیتونه کمکت کنه عفونت می‌کنی خدایی نکرده

‍و‍سطای ‍‍‍خیابونه ‍‍‍دلم ‌‍زیر ‍‍‍بارونه☔☁️ 

دخترم مبارکت باشه 

برو همین الان مامانت رو ببر یه گوشه و بهش بگو پریود شدی اصلا در این مورد از مامان خجالت نکش 

ایشون خودش برات کامل توضیح میده 

لطفا الآنم تاپیکت رو قفل کن و برو پیش مامانت 

چون این چیزی هست که هر مامانی دلش میخواد خودش به دخترش بگه 

کلا عادت کن هر سوالی داری از حالا تا همیشه اول از مامانت بپرس

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
دخترم میدونستی سایت مناسب سن شما نیست.میتونی سوالاتتو از مامانت بپرسی.

خوب منم سوال داشتم ازتون

میدونم همه تون خانومید 

و به هم کمک می کنین برای همین اومدم اینجا

ای جان. عزیزم اگه دیدی ادامه دار شد حتما نوار بهداشتی بذار چون ممکنه خون شدت پیدا کنه و متوجه نشی و لباساتم پر بشه 

بعدش باید ببینی کی تموم میشه تا سه روز باید صبر کنی بعد که دیدی قطع شدحالا چه تا چهار روز یا پنج روز شایدم تا هفت روز بعدش غسل حیض انجام میدی ولی اگر بعدش دوباره خونریزی کردی غسلت باطله

منو یاد خاطرات تلخ نوجوانیم انداختی منم با مامانم راحت نبودم اگرم بهش میگفتم کره زمین خبردار میشد بس که راز دار هست.

برو بهش بگو تا خونه رو نابود نکردی اولین پریود معمولا طولانیه شاید تا دو هفته هم تموم نشه نگران نباش.

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

روت میشه عزیزم تاپیک بزنی 

به مادرت بگو خب 

خوشحال میشه 

بهش پیام بده شفاهی نمیتونی بگی

بعد دختر دوازده ساله نی نی سایت چه میکنه اخه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......