2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول خون باباشونو میگیرن  واسه پسر ۵سال و نیمه ی من گفت ۷میلیون 😬۶تا تقریبا دندون

چقددد زیاددد

بردمش درمانگاه اصلا همکاری نکرد ،گفت بیارش مطب...

۵ سالشه

پسر منم پنج سال و نیمه 

فقط باهاش حرف بزن هرجور شده 

دیگه قلق بچتو می‌دونی 

من پسرمو یبار بردم دندونپزشک بزرگسال اونجارو گذاشت رو سرش 

بعد بردم اطفال بازم کلی اذیت کرد حتی واسه معاینه واینساد 

دیگه گفتم چرا اینهمه راه ببرم یه شهر دیگه 

نشستم باهاش حرف زدم توضیح دادم که چیه چجوریه اگه نیای بدتر میشه و ... 

بعدم برش داشتم بردم درمانگاه بدون کوچکترین گریه ای دندونشو کشیدن 

پسر منم پنج سال و نیمه  فقط باهاش حرف بزن هرجور شده  دیگه قلق بچتو می‌دونی  من پسر ...

یسره دارم باهاش حرف میزنم...حتی قبلش خواهرش دندونشو کشید...اصلا اثر نداشت....اصلا بچه ترسویی نیست..موقع واکسن زدن یا آزمایش خون دادن اصلا گریه نمیکنه..نمیدونم از چیه دندون پزشکی میترسه....دعا کن همکاری کنه کارش به بیهوشی نکشه..دندوناش داغون شده

یسره دارم باهاش حرف میزنم...حتی قبلش خواهرش دندونشو کشید...اصلا اثر نداشت....اصلا بچه ترسویی نیست..م ...

انشالله که راضی بشه 

قول جایزه بده بهش 

همش تو راه که دارین میرین دندونپزشکی ازش تعریف کن رسیدی اونجا تعریف کن ازش بگو پسر من قول داده اذیت نکنه تا کرمای دندونشو دربیاریم خوشگل بشه تمیز بشه 

دیگه مرحله ی آخر بیهوشیه که چاره ای نیست نگرانی هم نداره