2777
2789
عنوان

عید درگهان و قشم

459 بازدید | 33 پست

کسی از ددستان عید درگهان یا قشم بوده میگن خیلس شلوغ و گرونه میخوام بدونم درگهانم اینجوریه یا فقط قشم اینجوریه و اینکه با ماشین بریم خیلی سخته بنظرتون  دوستانی که  رفتن بگن ما فقط تعطیلاتمون عیده و روزهای دیگه نمیتونیم

گرمههههه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما میخوایم بریم قشم امسال ولی میگن قشم یه جای تاریخیه و تفریحی نیسو بهتون خوش نمیگذره😑 بریم بنظرت ...

وای نه خیلی هم قشنگه جاهای تفریحی زیاد داره من دوبار تا حالا رفتم  و بازم دلم میخواد برم البته اگر واست مقدوره یه تاریخی برو  که کسی نمیره زیاد تا گرون درنیاد ولی من شوارم سرکاره نمیتونم تاریخ دیگه برم

کدوم شهر هستی ما کرمانیم قشم و درگهان باهم یه رب فاصله دارن 

درگهان انگار یه روستا از قشم هست

قیمتا یکم ارزون تره از قشم بعضی چیزاش

اینم بگم ک وااقعا شلوغه من ماخ پیش رفتم کرونا گرفتم برگشتم بااینکه ازینایی ام رعایت میکنم و ماسک و الکل... 

و اینکه درکل قیمتا خیلی هم ارزون نیستن اما ارزش سفر رفتن داره

عیدم قیمت میبرن بالا چون مسافر فراوونه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ما میخوایم بریم قشم امسال ولی میگن قشم یه جای تاریخیه و تفریحی نیسو بهتون خوش نمیگذره😑 بریم بنظرت ...

نه بابا خوش میگذره جای دینی ام زیاد داره 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من خردادم رفتم یسری 🤭

یا خدا😳 من ی سال عید رفتم پختم

هم شلوغ بود هم جنس خاصی نداشت. همه جا همه چی مث همه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
واسه عید میخوایم بریم گرون در میاد؟

با چی میخواین برین خب مسلما هوایی چندبرابره تو عید روزهای عادی ممکنه قیمت هواپیما ۵۰۰ تومن باشه اما الان بالای ۱۲۰۰ یا ۱۵۰۰هست

یا خدا😳 من ی سال عید رفتم پختم هم شلوغ بود هم جنس خاصی نداشت. همه جا همه چی مث همه

من خرداد که رفتم همه اش تو پاساژ ها بودم وقتی از پاساژ میومدم بیرون پخته میشدم و سریع میرفتم پاساژ بعدی😅