عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید برید دکتر پوست تا آزمایش بنویسه و نوع قارچ مشخص بشه و براساسش دارو تجویز کنه
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
ن ی سال بیشتره ک هی بیشتر و بیشتر میشه.یهویی این رنگی نشد
برید دکتر و صبح ها یک استکان آب سیب طبیعی یا خود سیب رو بخورید
عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍
[QUOTE=229905012]برید دکتر و صبح ها یک استکان آب سیب طبیعی یا خود سیب رو بخورید[/QUOTاهل میوه نیستم.کلا همه فاکتورای خونمم پایینه.ممکنه قارچ نباشه از فقط هرگونه ویتامین و کمبود آهن باشه؟
[QUOTE=229905012]برید دکتر و صبح ها یک استکان آب سیب طبیعی یا خود سیب رو بخورید[/QUOTاهل میوه نیستم. ...
نمیدونم
سلام عزیزم من دوتا از ناخنای پام قارچی ان رسیده به ریشع ضخیم شدن افتادن چی بزنم خوب شن شما تجربت چیه البته تو عکس ناخن شما خوبه مال من افتضاحه افتاده اون یکمی ام ک مونده ضخیم زرده دوتا ناخن بزرگ پامه وای روم نمیشه برم ب دکتر نشون بدمشون
مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
سلام عزیزم من دوتا از ناخنای پام قارچی ان رسیده به ریشع ضخیم شدن افتادن چی بزنم خوب شن شما تجربت چیه ...
سلام عزیزم من الان پیام شمارو دیدم.من همچنان درگیرشم ولی خیلی بهتر از قبله.از عطاری پرمنگنات بگیرید یکمشو با اب قاطی کنید روزی یبار بزنید ب انگشتتون.با این روش ناخن من ب گوشت چسبید دوباره.بعد از اینکه کامل چسبید شروع کردم ب قطره زدن.خییییییلی پروسه طولانی ای داره