2777
2789
عنوان

حضور آقایان در سایت

173 بازدید | 18 پست

کاربری که میای میفرمایی چرا با حضور آقایان در سایت مخالفین؟؟ !!! چند تا دلیل مسخره هم میاری

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8298771/اونایی-که-میگید-آقایون-نیان-تو-سایت-مناسب-نیست-و

، چون تاپیکت رو بستی که جواب منطقی از کسی نبینی تو اوج مشغله کارم ناچار تاپیک  زدم که جوابتو بدم ،اولا اگه خانومی نمیخواد مدافع حقوق آقایون باشی کسی جایزه بهت نامیده این همه هم جنس های خودت هر روز تاپیک میزنن اگه راست میگی به مشکل هم جنس خودت برس ، دوما معلومه تازه واردی من دقیقا از سال ۱۳۹۰ تو این سایت هستم ، همه رو با یه چوب نمیزنیم بله از صد درصد ده درصد آقایون ممکنه حرف مفیدی بزنه ولی ۹۰ درصد تو این سایت که عمده تاپیک ها مسایل خصوصی خانمهاست به قصد فضولی و دوست یابی و مزاحمت وارد میشن مورد ها فراوانه ،پبعدش هم  خدا رو شکر آقایون همه جا هستن خانم ها نمیتونن یه سایت خصوصی واسه خودشون داشته باشتچن؟!! عجیبه واقعا !!

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   

با امضات موافقم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

منم حرصم گرفت اقایون به اندازه کافی حامی دارن تو این کشور دیگه خانوما پشتشون در میان میخوام کله مو بکوبم به دیوار 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال چرا نمیتونیم در کنار هم با صلح و آرامش وقت بگذرونیم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

من از سال ۸۸ اینجام گلم اخه قربونت این سایت خصوصی نیست چون هر کسی حتی با سرچ  تو گوگل هم میتونه مطالب بخونه گلم حالا چه مرد چه زن والا من از کاربر زن هم اوایل عضویتم ضربه خوردم اینم بگم من مدافع اقایون نیستما ولی حرفم اینه که کلا سایت خصوصی نیست

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

چرا اینقدر حساسیت نشون میدید ؟ چه مزاحمتی؟درخواستی دوستی میفرستن قبول نکنید به همین راحتی 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
بیخیال چرا نمیتونیم در کنار هم با صلح و آرامش وقت بگذرونیم

والا ما مشکلی نداریم ، آقایون (البته اکثرشون) تو یه سایت زنونه هم دست از مزاحمت و و پیشنهاد و حضور پر رنگ تو تاپیک های خصوصی زنونه دست بر نمیدارن،ده سال که عضو یه سایت باشی کاملا متوجه عمده دلیل حضورشون میشی 

چرا اینقدر حساسیت نشون میدید ؟ چه مزاحمتی؟درخواستی دوستی میفرستن قبول نکنید به همین راحتی 

برا من تا حالا کسی نفرستاده ولی به تعداد موهای سرم خانم های ناراحت از این مزاحمت ها دیدم ، چه اصراری هست به حضورشون ؟! والا

من از سال ۸۸ اینجام گلم اخه قربونت این سایت خصوصی نیست چون هر کسی حتی با سرچ  تو گوگل هم میتونه ...

باشه حرف شما درست ، دیگه اینکه تاپیک بزنیم دفاع از حق عضویتشون خیلی بی معنیه به نظرم

برا من تا حالا کسی نفرستاده ولی به تعداد موهای سرم خانم های ناراحت از این مزاحمت ها دیدم ، چه اصراری ...

اوناهم میتونستن درخواست و قبول نکنن🙂دست من و شما نیس که بخوایم بگیم کی بیاد کی نیاد🙃

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
باشه حرف شما درست ، دیگه اینکه تاپیک بزنیم دفاع از حق عضویتشون خیلی بی معنیه به نظرم

کلا  نظر خودم بگم تا وقتی مزاحمت ایجاد نشه چه زن چه مرد به نظرم مشکلی نیست الانم اگر مزاحمت ایجاد بشه نی نی یارها قطع شون میکنن عزیزم حالا اگه هم کسی در دفاع ازشون تاپیک زده سخت نگیر باز  خوبه جنسیتشون مشخصه گاهی در پشت کاربری زنانه میان و اون بده 

یک چیزی هم بگم حرفت میفهمم ها ولی خب تو همین نی نی سایت هم دو دوره مدیریت مرد بود و از حق نگذریم هر دو دوره واقعا دوره های عالی سایت بودن و خب در قسمت فنی هم اقایون هستن کلا چون سایت کاملا خصوصی نیست نمیشه از حضورشون ایراد گرفت فقط باید خودشون مراعات کنند فکر کنم اگه قرار بود سایت خصوصی باشه مطالبش نباید توگوگل میامد و احتمالا عضویتش هزینه داشت

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اوناهم میتونستن درخواست و قبول نکنن🙂دست من و شما نیس که بخوایم بگیم کی بیاد کی نیاد🙃

در راستای حمایت از هم جنس خودمون نظرمون رو که میتونیم بگیم