2777
2789

همسر من ماهی ۶ میلیون حقوقش ۳ میلیون قسط میدیم خونه نداریم ماشین نداریم سرمایه نداریم از صفر شروع کردیم با هم بماند که شوهرم قبل از ازدواج به قول هایی که داد عملکرد نکرد ازدواج  سنتی بود و منم الان کاری از دستم بر نمیاد باید بسازم مسئله اینجاست که همسر من برای بچه پول میریزه  به حساب زن سابقش پول تحصیلات جدا میگیره پول دوا دکتر جدا میگیره موقع عید جدا پول میگیره زمستون کاپشنش و خودمون باید بخریم بعضی وقتا لباسشو خودمون تهیه میکنیم براش یه بیمه باز کردیم که در آینده به درد بخوره اونجا و پول بریزیم 

چون ماشین هم نداریم راه خونه شون دوره هردفه دویست تومن بایدکرایه  بده شوهرم بره بیارتش باز ببره بزاره خونشون 

ماهیانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان پول توجیبی می گیرد با این اوضاع این ماه می خواهد بازم ماهیا نش و زیاد کنه به نظر شما این کار درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی حتی ماهیان یک تومن  به من پول نمیده حتی برای خونه میرم از فروشگاه  مواد غذایی  خرید می کنم زورش میاد  نمیتونیم پس انداز بکنیم خودمونم نوزاد داریم به نظرتون باید ماهیانش زیاد بشه یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه تو زورش میاد اما واسه اون خرج میکنه این دیگه چه آدمیه   

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤

آره طبیعیه 

برا بچش خرج میکنه

اگه بچه خودت بود این حرف نمیزدی

مشکلت خودت با شوهرت حل کن که ماهی یه مقدار برا تو خرجی بده 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

عزیزم بچه خرج داره دیگه شمام از اول میدونستید همسرتون بچه داره 

ولی وقتی شش تومن حقوقشه باید مساوی‌بین بچه هاش تقسیم کنه 

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

همونطور ک اون بچشه بچه شمام بچشه هر خرجی میشه باید مساوی باشه

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
عزیزم ماهی یک الی یکونیم بدین کافیه دیگه مامانشم باید کمر همت ببنده بره سرکار نصف خرجشو بده دیگه شما ...

زنه شوهر کرده نقطه ضعف شوهرم میدونه بهش میگه میخای واسه دخترت از شوهرم پول بگیرم اینم میده