2777
2789
عنوان

بارداری کی مشخص میشه؟ لطفا بیاین

256 بازدید | 43 پست

سلام خانوما. من تنبلی تخمدان دارم دوماهه رفتم تحت نظر دکتر جدید. دوره هام 28 تا 29 روزه هس و معمولا 4 تا 5 روز بعد از قطع قرص مدروکسی پریود میشم. ماه پیش از 5 تا 9 قاعدگی کلومفین خوردم و مدروکسی خوردم ولی به جای 17 یا 18 بهمن 19 بهمن پریود شدم یعنی شد یک ماهه. دوباره کلومفین خوردم و عکس رنگی رفتم که خدارو شکر مشکلی نبود و سونو که گفت تخمدان چپ فولیکول 15و 12 و راست دوتا 12 و یه 11 روز 14 قاعدگی هم دکترم یه آمپول اچ ام جی زد که بزرگ تر بشن. الان طبق 28 یا 29 روزه باید 17 یا 18 اسفند پریود میشدم هنوز نشدم، علائم پریودی دارم یکم ولی نوک سینم از 10 روز مونده به موعد تا الان سفت شده و درد میکنه و از یه روز قبل موعد هم درد اومد تو کل سینم و همینطور ادامه داره دائم نیس ولی اکثرا دارم گاهی اوقات غذا هم میخورم تهوع میگیرم. امروز صبح بی بی چک زدم منفی شد. ممکنه باردار باشم؟ 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

دکتر خودم میگه اعتقاد به بی بی چک ندارم و اگه یک هفته تاخیر داشتی آزمایش بده، یک هفته تاخیر من میشه 24. از طرفی فردا پس فردا مادر شوهرم اسباب کشی دارن و باید برم کمک فک میکردم حامله باشم الان بی بی نشون میده دیگه 😣😣😣😣

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم بارداری و پریود شدن خیلی شبیه همه...ایشالله باردار باشی‌‌‌... سه روز بعد از موعد بی بی بزن...ا ...

ممنون عزیزم 

الان اگه 28 روزه باشم 17 موعد بوده 4 روز گذشته 

اگه 29 روزا باشم 18 موعد بوده 3 روز گذشته 

اگه مث ماه قبل 30 روزه باشه که الان 2 روز گذشته 😣😣😣

ببین من فقط با یه فولیکول ۱۴باردار شدم قبلاً فولیکول های خیلی خوب داشتم ولی باردار نمیشدم‌ شوهرمو تقویت کردم با یه فولیکول حامله شدم برا شوهرم قرص کلومفین دادم خورد و همچنین ول من خورد باید شوهرتم‌سالم باشه تا حامله بشی

ممنون عزیزم  الان اگه 28 روزه باشم 17 موعد بوده 4 روز گذشته  اگه 29 روزا باشم 18 موعد بو ...

ایشالله بارداری عزیزم ...استرس خیلی بده برای اقدام و بارداری‌‌‌... خدا دلت و شاد کنه

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

راستی شوهرت آزمایش اسپرم داده؟ شوهرتم چک‌کن....من پنج سال نازایی داشتم... وقتی شوهرمو چم کردیم فهمیدیم مشکل از شوهرم که باردار نمیشدم

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

ببین من فقط با یه فولیکول ۱۴باردار شدم قبلاً فولیکول های خیلی خوب داشتم ولی باردار نمیشدم‌ شوهرمو تق ...

این ماه آزمایش دادیم شوهرم کاملا سالمه ولی بازم دکتر تقویتی و اینا داده بهش الان من نمیدونم با این علائم و با اینکه عقب انداختم و شرایط هم اوکی بوده چرا بی بی منفی‌ شد؟ 

دکتر خودم میگه اعتقاد به بی بی چک ندارم و اگه یک هفته تاخیر داشتی آزمایش بده، یک هفته تاخیر من میشه ...

بدون بی بی چک نرو آزمایش بنظرم بی بی چک درسته مخصوصا وقتی یکم پررنگ بشه

[QUOTE=229893088]این ماه آزمایش دادیم شوهرم کاملا سالمه ولی بازم دکتر تقویتی و اینا داده بهش الان من نمیدونم با این ع ...[/QUOاگه بعد نزدیکی درد شکم احساس کنی یعنی تخمک آزاد شده

اگر ۱۷ باید میشدی که الان چند روز گذشته احتمالا بیبی چک نشون میده عزیزم

امروز صبح زدم منفی شد ولی تاحالا سینه درد به این زیادی و طولانی مدت نداشتم 😣

[QUOTE=229893088]این ماه آزمایش دادیم شوهرم کاملا سالمه ولی بازم دکتر تقویتی و اینا داده بهش الان من ...

اره درد داشتم