2777
2789
عنوان

واردا به رنگ مو تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 25 پست
از اون شامپوها بخرم درست میشه

معمولا درست میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور رنگساژ میکنن منم امروز دکلره کردم

رنگ مورد نظرو اکسیدان و کمی اب،رقیق بشه یکم،یه ربع رو مو باشه کافیه،،در ضمن شامپوی ضد زردی واجبه واسه کسی که دکلره کرده،،

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
بعد موهای مشکی بین لایتام رنگ نمیگیره ضایع نشه از این بدتر موهام😂

نه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
مرسی  گلم  فقط از کجا باید خرید شما میدونی؟

دیجی کالا

لوازم آرایشیا

رنگ مورد نظرو اکسیدان و کمی اب،رقیق بشه یکم،یه ربع رو مو باشه کافیه،،در ضمن شامپوی ضد زردی واجبه واس ...

برا من قبل رنگساژ یه شامپوی بنفش زد

شما ارایشگرین عکیس موهام بدم ببینین وقتی رنگساژش رفت میشه شامپو رنگ بزنم روش رنگش بنفش کنم؟

برا من قبل رنگساژ یه شامپوی بنفش زد شما ارایشگرین عکیس موهام بدم ببینین وقتی رنگساژش رفت میشه شامپو ...

شما شامپوی ضد زردی بخرید،هفته ای یبار،تو حمام پنج دقیقه رو موهاتون بزارید ابکشی کنید،تم یاسی رو نگه میداره رو لایتاتون

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤