2777
2789
عنوان

جدیدن چشمام خیلی خوشگل میبینه😂😂

346 بازدید | 11 پست

میرم بیرون همچی ب چشام قشنگه اصن حس میکنم خداوند همه زیبایی هارو گذاشته اطراف من ک ازش مطلع نبودم یا یکیو میبینم انقد ازش تعریف میکنم پشمااش میریزه😑😂😂😂

ی وقتایی میرم تو آینه ی حس خوشگلی خاصی دارم (البته این فقط یه حسه) 🤣🤣

سقفو آسمونم نداریم ما تو کهکشان زندگی میکنیم😐😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

😂😂

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجوریم همه از نظرم خوشگلو بانمکن خب واقعا هستن هر کی می بینم یه خوشگلی خاصی داره 😂

بعد هر وقت از کسی تعریف میکنم همه میگن برو بابا تو که از نظرت سمندونم خوشگله

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من اینجوریم همه از نظرم خوشگلو بانمکن خب واقعا هستن هر کی می بینم یه خوشگلی خاصی داره 😂 بعد هر وقت ...

😂😑بخدا دوستم بهم میگه زیادی از بقیه تعریف میکنی جدیدن آدم باش انقدم مهربونی خوب نیس

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

😂😑بخدا دوستم بهم میگه زیادی از بقیه تعریف میکنی جدیدن آدم باش انقدم مهربونی خوب نیس

😂🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌