2777
2789
عنوان

عزیزان، میخوام ب نیت حاجت هممون سوره ی واقعه بخونم...

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظهور و سلامتی امام زمان عج  سلامتی و ارامش خودم و خانوادم خیر ببینی ان شاءالله عزیزم

الهم عجل لولیک الفرج 

آمین

انشاالله ک همیشه سلامت باشید و غرق در ارامش

درخواست دوستی ممنوع
عزیزم تو روخدا  برای آبروی من دعا کنید .خیلی خیلی نیاز به دعاتون دارم ..اناهیتا هست اسمم

انشاالله آبروتون حفظ بشه

و هیچ مشکلی پیش نیاد براتون

بحق آبروی فاطمه ی زهرا

درخواست دوستی ممنوع

انشالله حاجت روا بشی اسی جون به حق علی و اولاد علی 

تو رو خدا تو رو قران خیلی دعام کن 

الان دو بار ازدواجم به هم میخوره با دو نفر تا پای عقد میریم کلا همه چی خراب میشه

مهر این خواستگار اخریم به دلم هست و ایشون هم همینجور

تو رو خدا تو رو قران خیلی خیلی دعام کن انشالله سر مهریه و همه چی بین بزرگترا توافق شه و انشالله تا قبل از عید نوروز عقد کنیم به خیر و خوشی ، تو رو خدا دعا کن و خدا رو به عشق بین حضرت علی و فاطمه زهرا قسم بده انشالله روز به روز بیشتر عاشقم بشه و هیچ وقت بهم خیانت نکنه و به غیر من هیشکیو نخواد و هیشکی به چشمش نیاد و همیشه عاشقم و وفادار بهم باشه عشقم و هیشکی و هیچ اتفاقی نتونه بینمون جدایی بندازه و همیشه کنار هم خوشبخت و عاقبت به خیر باشیم و عشقم فقط همسر من و قسمت من و بعد ازخدا همه ی دنیا بیشتر عاشقم باشه به حق محمد و آل محمد 😭 و انشالله از هم صاحب اولاد سالم و صالح بشیم و فقط مرگ بتونه باعث جداییمون شه 😭😭😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
الهم عجل لولیک الفرج  آمین انشاالله ک همیشه سلامت باشید و غرق در ارامش

ممنونم مهربون الهی خیر ببینی 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
دعاگو بودم گلم لایق باشم

ممنونم عزیزم

الهی که خدا نگاهه دلتون کنه🤍🦋

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋