2777
2789

دورهم بودیم ۲ تا عموهایه مجردم  بودن داداشممو من و برادر دختر عمه ام بعد من از لحاظ لباس پوشیدن بیرون رفتن اوکیم زندونی نشدم تو خونه اما دختر عمه ام یه داداش داره عین شمر میمونه از بس عوضی و زورگوعه داداش من مثل یه حامیه برام چشش نزنم🧿 خیلی خوبه حتی گوشیمم اون خرید برام بعد دختر عمم گفت دخترایی که میرن بیرون لباسای بد میپوشن داداشا بی غیرت دارن و همه کار میکنن و دختر بدی میشن در نهایت عموهای عوضیمم تایید میکردن چونکه شکاکن کلا و داداشمم پر میکنن ازم معمولا اقا من از حرص ترکیدم گفتم اتفاقا پاکی دختر اونجایی مشخص میشه که ازاد باشه و بتونه همه کاری بکنه اما نکنه خودش اینو قبول کنه نه دختری که بزور خانواده پاک مونده یکم بهش ازادی بدن جنبه نداشته باشه داداشم گفت افرین حرف راست همینه . 

ینی قشنگ گوه انداختیم دهنش😒 حسود پلاستیکی از عموهامم متنفرم داداشمو پر میکنن فقط دعا میکنم تاثیر روش نزارن من ۲۰ سالمه داداشم ۲۵

زندگی رو رگم گذاشت کاتِرِشو..

منم از این تیکه ها زیاد میشنوم . بخدا همونایی که اینطوری حرف میزنن خودشون آزاد شدنی از صدتا ... بدترن من خودم دیدم نمونشو پدرش فوت شد بعد چهلمش دختره کف خیابونا پهن بود کلا 

کاربر سرگشته از جهل دنیا هستم.  اگر از اون دسته افراد هستید که انسان بودن رو  تنها و تنها توی حجاب و نماز و روزه خلاصه میکنید و عقایدتونو بدون دلیل منطقی تحمیل میکنید . پس لطفا با من صحبت نکنید 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از این تیکه ها زیاد میشنوم . بخدا همونایی که اینطوری حرف میزنن خودشون آزاد شدنی از صدتا ... بدتر ...

خودش که اسمش در رفته از بس یسری کارا کرده خوبه خانواده اش ازادش نزاشتن اینه 

زندگی رو رگم گذاشت کاتِرِشو..

حرف خوبی زدی در اونتخاب شوهر زیاد دقت کن مث پسر عمه نباشه طرفت یه دفعه از تمام ازادیهات محروم بشی 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭

من خونه بابام خیلی محدودذبودم اجازهرهیچرکاری نداشتم حتی برا خموم رفتنم هم باید مادرم اجازه میداد هفته ی یه بار اجازه حموم رفتن داشتم گاهی وقتا مادرم لج میوفتاد نمیذاشت دوهفته برم حموم همیشع بحال دوستام غطبه میخوردم ولی هیچوقت زیرابشون نمیزدم هرکس ازم میپرسید چجور دختریه میگفتم خیلی خوبه پاکه با ااینکه تیپ میزنه اما خیلی خود داره

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭