2777
2789
عنوان

خیلی دلم بچه میخواد... بی نهایت

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 68 پست
اره طبیعی طبیعی فکر کنم ۳ یا ۴ ماه ک کلا بی خیال شد یه روز بهم زنگ زد و گفت دیر کرده و عادت نشده.خی ...

ای جاااااانم... امیدوار شدم

ممنون عزیزم

چه حس خووووبی

خدا قسمت من. و شوهرم بکنه انشالله

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 
وای جدی  ممنونم عزیزم سارا هستم

آره عزیزم 

حتما میخونم برات 

متوسل شو به بی بی رباب حتما حواب میده

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم لطفا بخون، به نیت سلامتی پدر و مادرم 

اسمت بگو گلم چشم

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
آره عزیزم  حتما میخونم برات  متوسل شو به بی بی رباب حتما حواب میده

خیلی مهربونی

انشالله همیشه خوشحال باشی عزیزم

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 
کاش یکی پیدا میشد بهم میگفت مثلا فلان سال حامله میشی😭😭😭 یکم از استرس و فشارم کم میشد بعضی وقتا و ...

باور کن همین استرس باعث میشه باردار نشی 

ببین کمپرس یخ همسرت بزاره روی بیضه هاش هر روز  بزاره هر چی بیشتر بهتره خیلی تاثیر داره تو اسپرم  دارو تقویتی هم بخورید خودتم تخمک هات و با دارو و ورزش تقویت کن   رسیدگی کنید ولی استرس نداشته باشید بسپارید به خدا  چون استرس خودش  مانع بارداری

سلام خوبی.من تنبلی و کیست داشتم و بعد هفت ماه اقدام موفق شدم.یک سری کارهای ساده انجام دادم

سلام عزیزم لطف میکنی بهم بگی چکار کردی

عزیزم بستگی به رنج نرمال ازمایشگاه داره فکر میکنم تحرک آ کم هستش

آزمایش رو 20 دقیقه طول کشید برسونه آزمایشگاه قبلش هم بیش از 7 روز عدم انزال داشت به نظرت این باعث کم تحرک نشون دادن شده؟ 

خیلی مهربونی انشالله همیشه خوشحال باشی عزیزم

فداتشم گلم

راستش عزیزم همیشه بعد رابطه از جا بلند نشو ی بالشت بزار زیر کمرت ی هفته از مخلوط نارگیل نبات خرما خرک نخودچی ساده مغز بادام گردو فندق پودر کن قاطی کن ی ماه بخور خیلی خوبه

باور کن همین استرس باعث میشه باردار نشی  ببین کمپرس یخ همسرت بزاره روی بیضه هاش هر روز  ب ...

اره درست میگین، چشم حتما انجام میدم ممنونم از راهنماییات عزیزم

عزیزم اول از همه خودت رو سرگرم کارای شاد کن تا استرست کم بشه.

چقد سخته