سلام میگم سهام عدالت ما ثبت نام کردیم 4 سال پیش 500 تومنی هستیم بعدا تا الان هر وقت سود میخواستن به ما دادن بعد میگن هر کی این 500 تومنی که فردا میدن باید تو سجام ثبت نام کنیم نمیشه خو نفری 10 بدیم میخواد یا نمیخواد کسی تو این زمینه چیزی میدونه بگه
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولی اگه اطلاعاتتون تو سامانه سهام عدالت با شبای تأیید شده باشه دیگه ثبت نام سجام نمیخواد
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
عزیزم شبا ها ثبت هست,تا دیروز هم قرار نبوده حتما سجام ثبت نام کنی
بعضی بانکا چون ادغام شدن شماره شباهاشون تعویض شده گفتن بهتره سجام ثبت نام کنن
ولی الان میگن باید سجام ثبت نام کنی,,هر بار ی چیزی میگن
اگه فردا سود سهامو نریختن ک ثبت نام کنید