2777
2789

سلام خانوما من واسه عید یه کت خریدم که تا کمی بالای زانوم هست و یه مقدار هم گشاده جلوش هم دکمه نداره بندم نداره که ببندم واسه زیرش هم یه شومیز گرفتم حالا میخوام بدونم با چه شلوار و کفشی ست کنم اونجایی که خریدم فروشنده گفت با کتونی ست کنم به نظرتون خوب میشه با شلوار پارچه ای کتونی 

کلا چه شلواری بگیرم

کفش بگیرم یا کتونی

ویه سوال دیگه به نظرتون گشاد بمونه یا یه مقدار تنگش کنم

ممنون از راهنماییتون و وقتی که میزارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانتو چه رنگی ؟ ماله من سفید با همین توصیفاتی که کردی من میخام شلوار چرم مشکی بگیرن روش کفش هم اسپرت و کتونی روش میاد . اگه میخای کفش پاشنه بلند بپوشی سوار دمپا گشاد بگیر . شلوار لی هم روی مانتویی که گفتی میاد   اینکه مانتو چه رنگی؟! طرف داره یا ساده

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

مانتو چه رنگی ؟ ماله من سفید با همین توصیفاتی که کردی من میخام شلوار چرم مشکی بگیرن روش کفش هم اسپرت ...

مانتوم مشکی و تقریبا ساده یعنی رنگ دیگه قاطیش نداره فقط زیریش طوسی خیلی روشن گرفتم ، چرم که نمیتونم بپوشم شلوار لی جذب با کتونی خوبه ؟ چه رنگی باشن

مانتوم مشکی و تقریبا ساده یعنی رنگ دیگه قاطیش نداره فقط زیریش طوسی خیلی روشن گرفتم ، چرم که نمیتونم ...

شلوار لی مام فیت بگیر . کفش اسپرت یاکتونی رنگ مشکی . با روسرییا شال طوسی رنگ .کیستم با طوسی یا مشکی . 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .