آیدینلی مدیر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 عنوان کیا تا به الان کرونا اومیکرون و...کلا نگرفتن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 40 پست من تا حالا نگرفتمفقطم دو دوز واکسن زدممیگن بار اول ک میگیری خیلی سخته😓بعد منم کنکور دارم استرس دارم بگیرم از درسم بمونمتو خونه هم ماسک میزنم😐😕چون یکی از اقوام گرفته بابام میره خونشون غذا اینا میبره براشوناصلا یه وضعی...👀 1400/12/20 | 20:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 آستارازینکا هیلی عوارض داره مخصوصا برا جوونا جدی نمیخوام سینوفارم بزنمپاستوکووک چطوره
دخترک_شهریور عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 387 جدی نمیخوام سینوفارم بزنم پاستوکووک چطوره پاستوکووک رو نشنیدم دربارش چیزیچرا سینوفارم نزنی؟ زیباییباگذرزمانکمرنگمیشه،ولیشخصیتآدمهاهميشگيه!
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 پاستوکووک رو نشنیدم دربارش چیزی چرا سینوفارم نزنی؟ ایرانیه اونمیگن واکسن خوبیعنمیدونم حس میکنم از بقیه کمتره اثرش الکیه
زیتون0_0پرورده عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 1989 همسر من با اینکه تو کلینیک کار میکنه تا الان نگرفتهمن دوبار گرفتم😐با اینکه باهم هم بودیمبدن قوی داره فک کنم 😂 سخته!... اما صبوری بایدش...
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 همسر من با اینکه تو کلینیک کار میکنه تا الان نگرفته من دوبار گرفتم😐 با اینکه باهم هم بودیم بدن ق ... اره عموی منم پزشک عمومیه ماشالله ماشالله تا الان نگرفته با این ک با مریضا سر و کله میزنه هی میگن اونا چون واکسنتی مختلفی زدن بدنشون قویه
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 ن طفلک جوون بود از ما اها پرستار داشت این فامیلمون ک گفتم گرفته دو تا بچه کوچیک داره مامانم ... آخ ..ان شا الله هیچ کس جون از دنیا نره..خدا رحمتشون کنهواقعا اون پرستار ب دادش رسید.. 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 آخ ..ان شا الله هیچ کس جون از دنیا نره.. خدا رحمتشون کنه واقعا اون پرستار ب دادش رسید.. فداتشم خدا عزیزاتو حفظ کنهاره گلم مرسی ک گفتی یادم باشه یه وقت همچین شرایطی پیش اومد بگم پرستار بگیره
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 فداتشم خدا عزیزاتو حفظ کنه اره گلم مرسی ک گفتی یادم باشه یه وقت همچین شرایطی پیش اومد بگم پرستار بگ ... زنده باشین، همچنینان شا الله سلامتی باشه🌼 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 زنده باشین، همچنین ان شا الله سلامتی باشه🌼 همچنین شما و خونوادت و نی نی تو😍😍
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 همچنین شما و خونوادت و نی نی تو😍😍 ❤🌻 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
فادیاوفارا۲ عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 5508 وای چ پروسه سختی اه لعنت ب این مریضی از ته دلم سلامتیتونو میخوام از خدا❤ قربونت برم عزیزم تشکر اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر