2777
2789

از الان ریختن بیرون 

بخدا الان کنار خونمون انگار بمب ترکیده قلبم ی لحظه واستاد 

بابا یکی ممکنه مریض داشته باشه پدرمادر پیر داشته باشه 

تو روخدا جلوی بچه هاتون بگیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان شروع کردن معلوم نیس خود چهارشنبه دیگه چه خبر میشه😐

2 سالم هست بخاطر کرونا خیلی کمتر اومدن بیرون الان دور از جون امسال انگار،از باغ وحش فرار کردن 😐

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

اره بخدا خصوصا پسربچه های۸سال تا۱۵خیلی کرم دارن نمیگن یکی بارداره تا کسیو میبینن جم میشن یکی اتیش میزنن میندازن جلوت

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
2 سالم هست بخاطر کرونا خیلی کمتر اومدن بیرون الان دور از جون امسال انگار،از باغ وحش فرار کردن 😐

آخ آره 🤦🏻‍♀️ معلوم نیس چقدر تلفات میدیم 

جشنو به عذا تبدیل میکنن این مردم بی جنبه

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
قدیما دو تا ترقه میزدن تموم میشد میرف الان یه ماه جلوتر بمب میزنن قشنگ خداشاهده جونم در اومده من یکی

تو پیاده رو دستفروشا واستادن علنا میفروشن 

چرا اینارو جمع نمیکنن بعد دونفر دارن کاسبی میکنن روزی ببرن برای زن و بچشون شهرداری میاد جمعشون میکنه

تو پیاده رو دستفروشا واستادن علنا میفروشن  چرا اینارو جمع نمیکنن بعد دونفر دارن کاسبی میکنن رو ...

دقیقااا چیزی ام بگیم میگن اره عیده مردم خوشحالن اونم ازشون بگیرید

چند روز پیش تو خیابون دیدم داشتن میفروختن انقدر بزرگ بود گفتم با اینا میخوایید شهرو آتیش بزنید دیگ رسمن