2777
2789
عنوان

کلاژن

128 بازدید | 7 پست

سلام خانم های عزیز.مدتیه که قرص های کلاژن ساز عالی که مصرف میشد دیگه وارد نمیشه و داروخانه ها ندارن.برای ثبتت شدن پوت صورت شما چه مارک قرصی مصرف کردید که نتیجه گرفتید؟ممنون میشم تجربتون رو بامن درمیون بگذارید.

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...

یعنی هیچکدوم تا الان قرص کلاژن مصرف نکردید؟؟

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من از محصولات داخلی کلاژناکس استفاده کردم و از فردا هم قراره پودر الن بیوتی استفاده کنم ...

ازکجا تهیه کردی؟نتیجه داشت؟

ازکجا تهیه کردی؟نتیجه داشت؟

کلاژناکس رو که همه داروخانه ها دارن

اون پودر هم از محصولات نفیس هست که ال ماشالاه همه جا در دسترسه

و بله من نتیجه دیدم

صورتم پرتر شده خط خنده م خیلی کمرنگ شده

البته یکساله و  پودر و قرص ژاپنی و کلاژناکس استفاده کردم

کلاژناکس رو که همه داروخانه ها دارن اون پودر هم از محصولات نفیس هست که ال ماشالاه همه جا در دسترسه ...

ممنون عزیزم چه قیمت هیت؟