سلام خانم های عزیز.مدتیه که قرص های کلاژن ساز عالی که مصرف میشد دیگه وارد نمیشه و داروخانه ها ندارن.برای ثبتت شدن پوت صورت شما چه مارک قرصی مصرف کردید که نتیجه گرفتید؟ممنون میشم تجربتون رو بامن درمیون بگذارید.
دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست..... با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست..... با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
سلام عزیزم من از محصولات داخلی کلاژناکس استفاده کردم و از فردا هم قراره پودر الن بیوتی استفاده کنم ...
ازکجا تهیه کردی؟نتیجه داشت؟
کلاژناکس رو که همه داروخانه ها دارن اون پودر هم از محصولات نفیس هست که ال ماشالاه همه جا در دسترسه ...
ممنون عزیزم چه قیمت هیت؟