2777
2789
عنوان

قد بلند😬💙

597 بازدید | 65 پست

سلام دوستان 🍒

بچه ها من قدم ۱۶۹ قد بلند به نظر میام خودم از قدم خیلی راضیم ولی بعضی وقتا ی سری حرفا راجب  دخترای قد بلند میشنوم خیلی ناراحت میشم! مثلاً میگن دختر باید بغلی باشه فلان⁦☹️⁩

بعضی وقتا حس میکنم اطرافیانم حسرت قدمو میخورن به خاطر همین میگن درازی اینا 😒 خو مگه قد آدم دست خودشه؟ چیکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب کتفت

منم ۱۶۸ ام

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

یکی موش رنگیه یکی مشکی همه ک مثل هم نیستن 

بنده یک دختر بغلی هستم😄😎😄😜

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

نه بابا قدت که خیلی خوبه کاری به بقیه نداشته باش🤍

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

بزار بگن مهم نیس 

منم قدم 170 دو سه سال پیش می گفتن چقد رشد داری اینطوری پیش بری میرسی به پشت بوم😑

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷