2777
2789
عنوان

پیام فامیل فضول+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 48 پست
دلم مبخواد بگم اگه تنها دغدغه ی زندگیتون عروسی منه خیالتون راحت به این زودیا عروسی نمیکنم

بنویس تا ۲سال دیگه عقب افتاده 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره دختره چیزی نگفته ‌تو خودت عند بی ادبی هستی

اسی فامیلشو بهتر میشناسه یا شما🥱

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
خب شاید ذوق داره برای عروسی،مخصوصا تو این دوران که کمترجشن هس،خیلی بدبینانه نگاه نکنین   &nbs ...

نه عزیزم اینا خودشون انقدر تو خانوادشون مراسم دارن‌که بخاطر ذوق نیست.

عادت دارن برن تو مراسما و یه دعوا درست کنن

مدام‌حرف در میارن پشت ادم برای همینه انقدر پیگیره

Army for ever💜
دلم مبخواد بگم اگه تنها دغدغه ی زندگیتون عروسی منه خیالتون راحت به این زودیا عروسی نمیکنم

اینجوری ناراحت میشه میتونی به قول دوستمون بپرسی چطور؟

دوسه بار اینجوری جواب بدی دیگه نمیپرسه مطمئن باش

پس عین مامان همسایه باشه😂

اخه من تعجب كردم ك با اين همه فرقي ك دوره زمونه ما كرده ولي انگار مثلا ايدا همون ساراست ك داره تو اين دوره زندگي ميكنه همون اخلاقاي پايه رو به زمان حال اورده فقط😂

یک عدد چپی 

سوالش درحد فضولی نبوده بنظرم

عزیزم اینا سیاستشونه‌.

کافیه من جواب بدم بگم مثلا فلان روز یا به فلان دلیل عقب افتاده یه جورییییی ازم حرف میکشه و بحث رو کش میده ادم‌میمونه چکار کنه بعدم که فهمید یه کلاغ چل کلاغ میکنه یه‌چارتا حرف دیگه هم میزاره روش

Army for ever💜