2777
2789

تجربی در امد بالا  شغل یابی سریع 

پشت کنکور بودن زیاد 

ریاضی  در امد رو به بالا شغل یابی برای دختر به جز طراحی و معماری خیلی سخت 

پشت کنکوری   اصلا پشت کنکوری ریاضی وجود نداره😁

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی  ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمی گردم 💫 حس ششمی 🌹🌹(لطفا توضیح ندید مشکلتون را 🙃 وگرنه حسم برعکس میشه )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشتم ریاضی بود کنکور دادم چیز خوبی قبول نشدم و نرفتم سال بعد میخام بدون کنکور یه رشته ثبت نام کنم اما قبولی ریاضی تو کنکور از تجربی راحت تره البته که من اگه زمان برمیگشت عقب دور رشته های نظری رو خط می‌کشیدم و میرفتم فنی حرفه ای

🖤🥀

باید ببینی به چه رشته دانشگاهی علاقه داری ک رشته الانتو انتخاب کنی

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤