2777
2789
عنوان

دوستان بیاین😭

255 بازدید | 31 پست

با یکی دوستم نزدیک یک ساله دوماه بعد هم قراره نامزد کنیم... تازگیا فهمیدم تو ذخیره شده های اینستاش رقص زنارو ذخیره کرده نگاه میکنه لایک میکنه و من اصلا خوشم نمیاد ... یبار بهش گفتم گفت بعد عقد همه چی تغییر میکنه فلان...

چیکااار کنمممم میترسم بعد ازدواج باز ببینم 

منم واقعا حساسم😭😭🥺🥺

حالا که داری میخونی برای رسیدن بهحاجتم  یهصلوات میفرستی

زیادی حساسی

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از عقد هیچی درست نمیشه بلکه همه چی بدتر میشه ببین الان فهمیدی خودت رو بدبخت نکن 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید