2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص سیر بخور. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

خودتو با اب نمک بشور حتما بعد سرویس خودتو خشک کن تو خونه شورت نپوش

شورتم حتما نخی باشه برا بیرون

حمام میری رو زمین نشین و تو تشت جوش شیرینم بشین خوبه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
خودتو با اب نمک بشور حتما بعد سرویس خودتو خشک کن تو خونه شورت نپوش شورتم حتما نخی باشه برا بیرون ح ...

من دخترم ايرادي نداره تو تشت جوش شيرين بشينم؟؟؟؟و اينكه تا چن وقت؟چن بار؟

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
قرص سير؟ تاثير داره؟ چن وقت؟

واسه من که خیلی خوب بود. من از برند امین گرفتم. تو یک ماه تاثیرش رو نشون داد. ولی مداوم هم میشه استفاده کرد. واسه عفونت های مزمن. مثلا چند ماه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
شنیدم میگن سیر داخل واژن شب تا صب

نه اونو من اصلا قبول ندارم. 

پس چی

آبلیمو و شربت آبلیمو یه ماما می‌گفت خیلی اثر داره ولی بیشتر برای پیشگیری هست برای درمان حتما باید دکتر بری چون قارچ و باکتری رو باید با داروهای ضدشون از بین ببری؛

بعد که درمان شدی رژیم غذایی پیشگیری از عفونت خودت استفاده کن دیگه مبتلا نشی

اگر حضوری نمیتونی دکتر بری از قسمت پزشکی اسنپ برو اینترنتی و غیر حضوری ویزیت شو

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀