2777
2789
عنوان

خصوصیات غالب نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 121 پست

عزیزم همه که اینجوری نیستن 

چه علتی داره بیایم اینجا دروغ بگیم مگه کسی ما رو میشناسه

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا، اتفاقا من برعکس احساس کردم و اینکه اکثریت خیلی مذهبی هستند

بخش مذهبی بودنو موافقم و اینکه اکثرا زیر ۲۳،۴ سال ازدواج کردن و بچه دار شدن

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!

ی چیز جالب هم ک راجب نی نی سایت هست 😂اینه که تو میتونی با یه شیوه ای تاپیک بزنی هررررچی خواستی بگی و کسی ناراحت نشه و تازه همدردی کنن این ک از اولش بگی ببخشید اینو میگما،غلط کردم،اشتباه کردم و تهش حرفتو بزنی همه دلشون میسوزه و همکاری میکنن،ولی اکه مستقیم بگی میگن وااااااا نی نی یار شب😂😂

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

شوهرشون بارها خیانت کرده و اینا بخشیدن:/

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤
بخش مذهبی بودنو موافقم و اینکه اکثرا زیر ۲۳،۴ سال ازدواج کردن و بچه دار شدن

۲۳،۲۴ خوبشونه

۱۵،۱۶ داریم فراوووووون

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

همه ام روانشناس حاذق

یارو میگه شوهرم خیانت میکنه نینی سایت روانشناس عزیز یهو میمره (عزیزم باهاش حرف بزن)از کل روانشناسی اینو فامیدن

دسته دیگه ای از روانشناسان هستند که فمنیست هستن که از دوتا فیلم یادگرفتن بیشتر مردستیزیه دسته بعدی همه حق رو به شوهر میدن و با ذکر عزیزم یا گلم هرچرت و پرتی میگن

دسته بعدی زنان مورد خیانت واقع شده هستند و عده ای از روانشناسیون رو دور خودشون جمع میکنن

یه عده ام کلا با همه دعوا دارن هرکی هرچی میگه بهشون برمیخوره

لایکم‌ نکنید💖
ی چیز جالب هم ک راجب نی نی سایت هست 😂اینه که تو میتونی با یه شیوه ای تاپیک بزنی هررررچی خواستی بگی ...

دقیقا و کامنت اولم خیلی مهمه مثلا اگه تو بنویسی مادرشوهرم مهمون داشت منو کباب کردن خوردن اگه اول نفر کامنت کنه عزیزم مقصر تویی مادرشوهرت خوبه،غالب کامنتهای بعدی تو همین خط پیش میره

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!

این ک نظر مخالف رو با احترام بگی بعد بگن برو از تاپیک بیرون

خو خودت نظر خواستی نابغه

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !