2777
2789
عنوان

پریود

90 بازدید | 18 پست

بچها اگه کسی باردار نباشه ولی به هر دلیلی پریودش حدودا ۱۶ روز اینا عقب بیوفته روی اخلاق و روحیه طرف تاثیر میزاره؟

خیلی حساس شدم خیلی ناراحت میشم عصابمم سریع خورد میشه بنظرتون ممکنه بخاطر پریود نشدن باشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعامن مجردم زیاد عقب ميندازم و کلا خیلی اذیتم

من همیشه سر وقتش میشدم اینبار نمیدونم چم شده اینهمه عقب افتاد وضعیت روحیمم که داغونه داغون شده دارم دیوونه میشم بقیه رو هم دیوونه کردم😢دکتر نرفتی؟ نمیدونی برای چیه؟

اختلالات هورمونیکیستو ...

قبلا کیست داشتم دوسال پیش درمان شد

الان از روزی ک پریود نشدم از پایین شکمم شدید درد حس میکنم احتمالا بازم کیسته😢کیست انقد تاثیر داره روی تایم پریودی؟؟؟

قبلا کیست داشتم دوسال پیش درمان شدالان از روزی ک پریود نشدم از پایین شکمم شدید درد حس میکنم احتمالا ...

بله دقیقن منم سمت چپ درد میگرفت و بعدش پری عقب افتاد و با سونو متوجه شدم کیسته

من همیشه سر وقتش میشدم اینبار نمیدونم چم شده اینهمه عقب افتاد وضعیت روحیمم که داغونه داغون شده دارم ...

دقیقا همینه خیلی تاثیر میزاره 

نه والا پیگیری نکردم اصلا نرفتم 

ولی خوب خیلی دیگه بده مثلا شده ۵ ماه نشدم یا مثلا ماه قبل که شدم کلش یه روز بود تایمش واقعا خیلی بده شدنش یه درده ها ولی نشدنش هزار درد

دقیقا همینه خیلی تاثیر میزاره نه والا پیگیری نکردم اصلا نرفتم ولی خوب خیلی دیگه بده مثلا شده ۵ ماه ن ...

وای اینطوری که خیلی بده برای بارداری مشکل ساز میشه یه دکتر خوب برو و برای درمان جدی باش 

من همین یبار عقب افتاده خیلی همه نگرانن که برای بارداری مشکل ایجاد ش🥲