2777
2789
عنوان

مشاوره بدین لطفا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 34 پست
پس اینجوری. حالا ببینم اگه پسره خواست ادامه بدهو گفت باز بریم بیرون میگم بریم همونجا ببینم چه کار می ...

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی 

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم یه چیز دیگه هم یادم افتاد بپرسم ازت🙊

من اسنپ گرفتم و اون خودش می خواست بره...  یعنی میتونست صبر کنه من برم تنها بشه بعد بره سراغ دختره. فک می کنی چرا جلوی من رفت؟ عمدی بود؟

و به نظرت اگه با دید یه دوست اجتماعی و نه دوست پسر باهاش ادامه بدم و سعی کنم وابسته نشم (که البته با این چیزایی که ازش دیدم طبیعتا وابسته نمیشم)، بده برام؟ از این جهت منظورمه که پیشش خودمو کوچیک میکنم با این کار؟ البته اگه وقتی اون ببینه من چنین دیدی دارم ادامه بده...

ببخشید عزیزم یه چیز دیگه هم یادم افتاد بپرسم ازت🙊 من اسنپ گرفتم و اون خودش می خواست بره...  ی ...

ن بابا مگه مریض عمدی باشه شاید انقد هول بوده طاقت نیورده

و به نظرت اگه با دید یه دوست اجتماعی و نه دوست پسر باهاش ادامه بدم و سعی کنم وابسته نشم (که البته با ...

نمیدونم عزیزم این دیگ ب عهده خودته ،اخه دوست اجتماعی رو باش بیرون نمیرن،توباهاش باشی و بخای بری بیرون خاه ناخاه این وابستگیه بوجود میاد ولو ب حده کمش

نمیدونم عزیزم این دیگ ب عهده خودته ،اخه دوست اجتماعی رو باش بیرون نمیرن،توباهاش باشی و بخای بری بیرو ...

آره راست میگی. راستشو بخوای شاید الانم کمی به وجود اومده که انگار میخوام با این توجیح ادامه بدم... 

آره راست میگی. راستشو بخوای شاید الانم کمی به وجود اومده که انگار میخوام با این توجیح ادامه بدم...&n ...

اره پس بهتره خودتو گول نزنی ارزش تو بیشتره اینکه بخای با ی مرد هول ادامه بدی

نمیدونم عزیزم این دیگ ب عهده خودته ،اخه دوست اجتماعی رو باش بیرون نمیرن،توباهاش باشی و بخای بری بیرو ...

حس می کنم اینکه گفتم این رفتارش باعث میشه وابسته نشم، یه دروغه که دارم به خودم میگم...

اره پس بهتره خودتو گول نزنی ارزش تو بیشتره اینکه بخای با ی مرد هول ادامه بدی

لطف داری عزیزن ... آره اگه نه نابود میشم... چون منم خیلی آدم حساسی ام...

ممنونم ازت که راهنمایی کردی

سلامت و موفق باشی مهربون🥰💝💓

حس می کنم اینکه گفتم این رفتارش باعث میشه وابسته نشم، یه دروغه که دارم به خودم میگم...

اینجوری موقع ها عین خودشون باش مرد باش،اون احساسات زنونه رو بذار کنار

آره... اگه نه نابود میشم... چون منم خیلی آدم حساسی ام... ممنونم ازت که راهنمایی کردی سلامت و موفق ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم