سلام. من با یه پسری آشنا شدم و چت میکردیم. موقع چت خیلی وقتا هی میرفت و میومد طوری که حس کردم همزمان با کس دیگه ای هم چت میکنه و کلا هم حس کردم ازین پسراییه که همزمان با چند تا دختر رابطه دارن. پیشنهاد داد که بیرون بریم و همو ببینیم و من قبول کردم. رستوران رفتیم. کسی که پشت پیشخوان بود یه دختر بود که معلوم بود از این پسره خوشش اومد و حس کردم پسره هم بدش نیومد. وقتی که دیگه داشتیم میرفتیم و بیرون رستوران بودیم و من حواسم به این بود که ماشین اسنپو پیدا کنم یه لحظه که من متوجه نشدم پسره برگشت توی رستوران وقتی من فهمیدم و نگاه کردم به نظرم از جلوی پیشخوان اومد همونجایی که دختره بود. وقتی هم اومد بیرون گفت رفتم ببینم چیزی جا نذاشته باشیم. در صورتی که من موقع بیرون اومدن چک کرده بودم. حالا به نظر شما هم رفته بوده سراغ دختره؟ یا من بدبین شدم؟ و میگید چه کار کنم که بفهمم؟ مثلا خوبه اگه دوباره گفت بریم بیرون من پیشنهاد بدم همونجا بریم تا ببینم چی میگه؟ چون غذاشم خوب بود و میتونم به این بهانه بگم باز بریم همونجا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و به نظرت اگه با دید یه دوست اجتماعی و نه دوست پسر باهاش ادامه بدم و سعی کنم وابسته نشم (که البته با این چیزایی که ازش دیدم طبیعتا وابسته نمیشم)، بده برام؟ از این جهت منظورمه که پیشش خودمو کوچیک میکنم با این کار؟ البته اگه وقتی اون ببینه من چنین دیدی دارم ادامه بده...