2777
2789

خانمها من رفتم چند تیکه لباس خریدم..قشنگ و شیک منتها از محله پایین شهر و ارزون از حراجی..بع هیچکس نگفتم فقط شوهرم خبر داشت..هرکسی ببینه فک میکنه از مزون های بالای شهر خریدم..من به هیچکس نگفتم حتی به خواهر خودم..بعد شوهرم موقعی من نبود لابه لای حرفاش رفته به جاریم..اونم کسی که من خیییییلی روش حساسم نمیخوام بدونه من از کجا و چند میخرم گفته خانم من رفته از فلان جا خریده..یعنی از وقتی بهم گفته فقط آتیش گرفتم...فعلا هیچ کاری نکردم هیچ چیزی ام نگفتم چون من خوب میسنجم بعد عکس العمل نشون میدم...حالا بنظرتون برم چند تا لباس از بالای شهر و گرون قیمت بردارم تا شوهرم بفهمه چه اشتباهی کرده..فقط میخوام متوجه اشتباهشه بشه که هرچیز خصوصی منو نباید به کسی بگه!! اینم بگم این ماه کمی تحت فشاریم از لحاظ مالی بنا به دلایلی..چیکار کنم..خیلی آتیش گرفتم 

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤

چه حس بدی بهت داده

به نظرم باهاش حرف بزن....بگو که چقدر ناراحتی. فقط با خریدن لباسهای گرون‌مساله حل نمیشه. 

بعدم اگه‌ میدونی دهنش لقه دیگه بهش نگو که چی رو از کجا میخری. خودت برو خرید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه مهمه کسی بدونه لباساتون چه قیمتیه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

بنظرمنکه بیخیال باش لباساتو بپوش قشنگ اصنم توجه نکن به کسی چه تو لباساتو از کجا میخری

اره اون به کنار ...بیشتر کار اشتباه شوهرم مدنظرمه..میخوام بفهمه چقدر کارش اشتباه بوده...میدونم حرف بزنم..میگه نه مسئله مهمی نیست من اشتباهی نکردم

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
چه حس بدی بهت داده به نظرم باهاش حرف بزن....بگو که چقدر ناراحتی. فقط با خریدن لباسهای گرون‌مساله حل ...

واقعا  برای اولین احساس کردم..چقدر دهن لقه..دیگه هیچی رو بهش نگم

اره اون به کنار ...بیشتر کار اشتباه شوهرم مدنظرمه..میخوام بفهمه چقدر کارش اشتباه بوده...میدونم حرف ب ...

باهاش حرف بزن بگو دوس نداری امار بدی به بقیه و... 

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...
مگه مهمه کسی بدونه لباساتون چه قیمتیه

منم همینو میگم نیازی نبود کسی بدونه..آقا رفته دهن لقی کرده

اره اون به کنار ...بیشتر کار اشتباه شوهرم مدنظرمه..میخوام بفهمه چقدر کارش اشتباه بوده...میدونم حرف ب ...

بهش بگو‌ مهم‌ نیست که تو اشتباه کردی یا نه

مهم‌ اینه که‌ من‌ روی این‌ مساله حساس بودم و تو باید رعایت حال منو بکنی و کاری که‌ منو خیلی ناراحت میکنه انجام ندی. 

منو همسرم نقطه مقابل شماییم

همسرم میگه نگوووو من میگم مهم نیست

چون واقعا به نظرم قیمت و محل خرید مهم نیست و مهم سلیفه ادمه

حتی یه بار با جاریم حرف میزدم بهم گفت فلان چیزو از کجا کرفتی؟؟؟

گفتم از شمال فلان مغازه

جاریم گفت واااا تو اهل تهرانی میای از شمال خرید میکنی و من برای خرید میرم تهران و فلان پاساژ و ...

بهش گفتم من هر جا چیزی شیک و قشنگ ببینم میخرم وچون اهل تهرانم میدونم نباید الکی هزینه اجاره مغازه طرفو من بدم😁

به نظرم باید یاد بگیریم همه چیزمونو به شوهرمون نگیم

مردا دیدگاهشون فرق داره

من اوایل به شوهرم میگفتم فلان‌ چیز رو نگو به مادرت. شوهرم میگفت باشه. و واقعا هم قصد اذیت من رو نداشت اما یه دفعه یادش میرفت😑 و گاهی جلو روی خودم به مادرش قضیه رو میگفت 😑 

بعد که من دعواش میکردم میگفت به خدا یادم نبود که نباید بگم!!!

منم دیدم دعوای بیخودی داره درست میشه

دیگه خیلی چیزا رو که روش حساس بودم و شایدم حساسیتم بیخوده ولی به شوهرم‌ نمیگم. اینجوری خیالم راحته. 

منم همینو میگم نیازی نبود کسی بدونه..آقا رفته دهن لقی کرده

باهاش صحبت کن بگو چیزیو که نمیخوای کسی بدونه به کسی نگه 

بخاطر لباس حتما نمیگم حالا مهم نیست اصلا فهمیده باشه

ولی کلا عادت میکنه خیلی مسائل زندگیتون رو میگه به بقیه

واینکه کلا سعی کن خیلی مسائلو به همسرت نگی

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

عزیزم من کامنت های با تدبیرتون رو تو تاپیک ماکارانی و پلوپز تو طبیعت رو خوندم اومدم اینجا .

شاید شوهرتون خواسته از شما تعریف کنه که چه خانم با فهمی داره🤷‍♀️ 

شما بهش بگو میشه یکم حرف بزنیم بعد بگو میدونم بنظرت مسئله مهمی نیست و منظور نداشتی ولی من انتظار دارم چیزهایی رو که بهت میگم به کسی نگی ….

عزیزم من کامنت های با تدبیرتون رو تو تاپیک ماکارانی و پلوپز تو طبیعت رو خوندم اومدم اینجا . شاید شو ...

مرسی  عزیزم..😘 شماهم خودت معلوم میشع خیلی خانمی..آره اون لحظه خیلی عصبانی بودم ..اما بعدش فهمیدم منظوری نداشت و از رو سادگی این حرفو زد..منم همینو حرف شمارو بهش گفتم و واقعا دوست ندارم..چیزای که بهش میگم رو به کسی بگه