یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونایی ک میگن بده ب این دلیل میگن ک رفتن ی جایی ک موادش افتضاح بوده و پول مواد خوبو ازش گرفتن و موهاشون ریخته. تحقیق کن برو ی جای خوب حتی اگ 2 تومنم سر دادی خیالت راحت باشه موهات نمیریزه. درکل بخوام بگم خیلی خوبه موهات جون میگیرن و نرم میشن اصن انقد خوبه نگم بهت. فقط جای مطمعن برو .تو اینستا سرچ کن ی سالن خوب پیداکن
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
بیا تو گروه لیاتیم امروز و فردا نکن فقط شروع کن🏃🏻♀️ هم آموزش پوست و مو یاد میگیرید هم جلسات انگیزشی کسب درامد با آموزش های رایگان بدون هیچ هزینه ای اطلاعاتتون همیشه به روز میشه همواره پشتیبانی با شناخت پوست ومو و محصولات مراقبتی .............هرجا. هر مکان. پاره وقت جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه تخفیفات پلکانی(اقتصادی فکر کن)👉🏻 اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم🪜