2777
2789

نمیبینمش تو آشپزخونه است

یه صدای کاسه قابلمه هم میاد احتمالا دوباره گرسنه شده داره دخل ماکارونی ها رو میاره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درازکش داره حرف رهبر گوش میده

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

داره قفس طوطی جان و تمیز میکنه 🦜🦜

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عقدیم هنوز پیشم نیست یا خوابیده یا تو گوشیه. که به احتمال ۹۹ درصد تو گوشیه 🤣

این کاربری دسته ۳نفره😅اولی شوهر داره (که بیشتر اون میاد و دانشجوی روانشناسی هست)....دومی درحال نامزد کردنه...سومی هم سینگل به گوره 😫🤣 گفتم که اشتباه نگیرید ما رو🤕اینجا سایت عجایب هست...تو نی نی سایت همه ی خانواده شوهر بد و سگ اخلاق همه ی زن ها پولدار و خوشگل و شوهراشون زشت و وضعیت مالی بد😑 دیدم که میگم اینا رو😂هرشب بعد از ساعت ۱۲ تاپیک های سم و اسید شروع میشه و بعد از دیدن اون تاپیک باید چشمان خود را با اسید و وایتکس شست 😆😆میخوان یه عکسی رو بزارن باید هزار بار کو کو ،بز بز بزاریم تا بزارن بعدش هم میگن نت ضعیفه نمیاد 😫
امشب این حجم از ظرف شستن به طور همزمان اصلا نرمال نیست 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤔

این کاربری دسته ۳نفره😅اولی شوهر داره (که بیشتر اون میاد و دانشجوی روانشناسی هست)....دومی درحال نامزد کردنه...سومی هم سینگل به گوره 😫🤣 گفتم که اشتباه نگیرید ما رو🤕اینجا سایت عجایب هست...تو نی نی سایت همه ی خانواده شوهر بد و سگ اخلاق همه ی زن ها پولدار و خوشگل و شوهراشون زشت و وضعیت مالی بد😑 دیدم که میگم اینا رو😂هرشب بعد از ساعت ۱۲ تاپیک های سم و اسید شروع میشه و بعد از دیدن اون تاپیک باید چشمان خود را با اسید و وایتکس شست 😆😆میخوان یه عکسی رو بزارن باید هزار بار کو کو ،بز بز بزاریم تا بزارن بعدش هم میگن نت ضعیفه نمیاد 😫