2777
2789

چیه بابا، حمالی بیش نیستم. کار بیرونم تموم میشه تازه باید بیام کاارای خونه‌رو بکنم. ولی مردا از سرکار میان دیگه میشینن رو تخت سلطنت. فقط موقع خوابیدن نیم ساعت وقت اضافه دارم. همیشه خسته و کوفته‌ام

دوره های مربی گری مهد رو شرکت کن چند ماهه بهت مدرک میدن بعد برو مربی شو اگه دوست داری یا برو ناخن کا ...

مهد رو رفتم بخدا منی که عاشق بچم دوم نیاوردم خیلی سخته بییتا بچه میدن دستت دیگه گریم گرفته بود منی که فکر میکردم خیلی موفقم تو این زمینه

ناخن کاری و اینام بهس فکر میکنم گاها

لایکم‌ نکنید💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیه بابا، حمالی بیش نیستم. کار بیرونم تموم میشه تازه باید بیام کاارای خونه‌رو بکنم. ولی مردا از سرکا ...

عوضش پول داشتن از خودت یچیز دیگس بخدا من الانه از بابام میگیرم هی هزاربار سرخ و سفید میشم

بعضی وقتا میگم شوهر کنم جطوری پول بگیرم ازش

اصن شاید دندونم خراب سد برم بگم‌مول بده دندونمو درست کنم اگه با خودش گفت از باباش چرا نمبگیرا این چیرا اول باید خونه باباش درست میکرد و اینا کلا خیلی نگران آینده ام هستم

لایکم‌ نکنید💖
دوست من بعد بعد ده سال کار کردناستعفا داد از بس که اذیت شد پولی هم بهش نمیدادن کار باید برای خودت با ...

سرمایه اونجور کاری یا کار آزادو ندارم مثلا بگی بوتیک و اینا بزنم

لایکم‌ نکنید💖
ناخن کاری خیلی خوبه خیلی هم درآمد داره

آرههه خیلی درامد داره ولی یخورده میترسم اگه کسی نیاد پیشم یا اینکه یادنگیرم حس میکنم خیلی سخته یا طراحی روی ناخن رو اصلا نمیتونم از پسش بربیام یه شکل دربیارم

لایکم‌ نکنید💖
ای خواهر، پول کجا بود. بخدا اگه یه قرونشو واسه خودم خرج کنم

واقعا خرج گرون شده هنوز یه میلیون دراوردن سخته ولی بی ارزش بی ارزش تهش هیجی نمیکنه

همچی دوبرابر چه بسا هفت هشت برابر حقوقا هنوز همون

لایکم‌ نکنید💖
چرا خیلی خوبه که چه شغلی؟

تدریس میکردم تو یه آزمایشگاهم کار میکردم

نه اصلا روحیه م با بچه و کار خونه نمیکشه از بین میرفتم وقتی نیاز مالی ندارم واسه چی خودم و به زحمت بندازم بچه مم اسیر مهد و خونه ی این و اون نمیشه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...